Fifth Harmony lánybandáról még nem sokat írtunk, úgyhogy éppen itt volt az ideje, hogy egy cikket szenteljünk az egyik tagjának, a 27 éves Ally Brooke-nak, aki úgy döntött, a házassága előtt nem fekszik le senkivel. Bármennyire is nemes az elhatározása, már egyre nehezebben bírja, nyilatkozta a TMZ-nek.

Egyértelműen egyre keményebb és nehezebb, de erősnek kell maradnom, és emlékeznem rá, hogy miért csinálom. (...) Olyan ez, mint egy maraton, szeretném magam már a célszalagnál látni, mert én személy szerint úgy gondolom, a végén egy igazi jutalom vár rám.

A videós interjúban arra kérték az énekesnőt, adjon tanácsot azoknak, akik szintén házasság előtti szüzességi fogadalmat tettek. Brooke azt válaszolta, gondoljanak arra, miért választották ezt az utat, és sose felejtsék el, nincsenek egyedül, mások is járnak hasonló cipőben. Neki például két példaképe volt: Jordin Sparks és Jessica Simpson, akik szintén csak a boldogító igen kimondása után bújtak ágyba szerelmükkel. 

Az önmegtartóztatás Brooke-féle változata nem jelenti azt, hogy ettől még nem viselkedhet szexin, vagy olykor kihívóan. 

Ettől még tudok flörtölős, szexi és játékos lenni a videoklipekben és a dalokban. Van egy határ, amin belül még kényelmesen érzem magam, vannak bizonyos számok, amiket simán eléneklek, de vannak olyan szövegek, amiket megváltoztatok. Fantasztikus, hogy az lehetek, aki lenni szeretnék. 

A legfrissebb pletykák szerint az énekesnő menedzserével, Will Bracey-vel jár, akivel tavaly szeptemberben jön össze.