Múlt héten rajtolt el a TV2-n az Amerikában már több tucatnyi évadot megélt Dancing With The Stars, aminek első itthoni része nemcsak azért volt érdekes, mert Marsi Anikó megcsillantotta a spanyoltudását, hanem azért is, mert a zsűriszékben ülő Schiffer Miklós, divatszakértő olyan csípős megjegyzést tett Gabriela Spanicra, hogy a szappanoperasztár még most is sértve érzi magát miatta, állítja a Bors.

Nem elég világsztárnak lenni, jól is kell táncolni

– mondta Schiffer az első adásban, ahol mindössze egyetlen világsztár kapott helyet: Gabriela Spanic. A zsűri véleményén nemcsak a színésznő, hanem táncpartnere, Andrei Mangra is felhúzta magát, aki mindent megtett, hogy jobb kedvre derítse az azóta is bosszankodó/szomorkodó Spanicot.

Még én is kellemetlenül és bántva éreztem magam Miklós kijelentése után. Rossz volt ott állni és ezt hallani. Ráadásul ez egy igazságtalan kijelentés volt, mert szerintem Gaby is ugyanolyan nagyszerű teljesítményt nyújtott, mint a többiek, s sosem kérte, hogy kivételezzenek vele.

Nem a fenti mondat volt Schiffer egyetlen megnyilvánulása, ami felbőszítette Spanicot. A színésznőnél az is kiverte a biztosítékot, amikor a zsűri a nők korára tett egy megjegyzést. Lehet, hogy Schiffer egy klasszikust idézett, de szavaiban nem volt semmi elegancia, véli Spanic.

Azt is furcsállottam, hogy az előttem táncoló Détár Enikő produkciója után azt fejtegette, 40 év felett a nők már nem fiatalok. Lehet, hogy ez egy Coco Chanel-idézet volt, de az ő szájából ez másképpen hangzott és egyáltalán nem volt elegáns.

Ettől függetlenül Spanic tudomásul veszi a kritikákat, sőt, szerinte szüksége is van az építő jellegűekre. A sztár azon dolgozik, hogy hétről hétre jobb produkcióval kápráztassa el a nézőket.