Meg kellett műteni Hadas Kriszta fülét, aki annyira belemerült aktuális munkájába, hogy mire orvoshoz fordult, már szinte késő volt: csak fél év múlva derül ki, sikerült-e megmenteni a hallását, írja a Blikk.

Jön a baba! műsort forgató Hadas Kriszta csak saját magát okolja, amiért nem fordult időben orvoshoz, és a kórházban kötött ki. A határidők miatt figyelmen kívül hagyta a figyelmeztető jeleket, mígnem három hete arra ébredt, hogy nem hall az egyik fülére. 

Szédültem is, de aznap is volt dolog bőven, így nem foglalkoztam vele. Arra gondoltam, csak be van dugulva, és majd elmúlik. Aztán teltek a napok, és ugyan a szédülés elmúlt, a jobb fülemre továbbra is süket voltam, de egyszerűen nem volt időm orvoshoz menni. Illetve minden mást a probléma elé helyeztem, és ez nagy hiba volt. 

Hadas végül csak két héttel később ment orvoshoz, aki azonnal kórházba küldte, ahol szteroidos infúziót kapott. Mivel ez nem hatott, műteni kellett. 

A fülem mögül vett zsírszövetből pótolták a hallócsont körül elhalt szöveteket. Ez még csak az első lépés volt, hogy sikerül-e megmenteni a hallásomat, körülbelül fél év múlva derül ki. 

Hadas megígérte magának, hogy amint befejezi aktuális határidős munkáit, visszavesz a tempóból és életmódot vált, elvégre, ahogy saját maga megjegyezte, ki hallott már süket riporterről.