Zalatnay Sarolta a Blikknek mesélt tinédzserkori szerelmi kalandjáról Komár Lászlóval, aki meg is kérte az énekesnő kezét. Mivel Zalatnay még élni akart, és a karrierjére szeretett volna összpontosítani, Komár viszont már a családalapítás gondolatával kacérkodott, különváltak útjaik. De előtte még volt egy csúnya incidensük.

Pedig minden jól indult, az énekes szimpatikus volt Zalatnay édesanyjának is, például azért, mert mindig kézcsókkal köszönt neki, ahogy az is imponált az asszonynak, hogy Komár már fél év után megkérte lánya kezét. A sztori nem zárult happy enddel, nem elég, hogy Zalatnay kikosarazta szerelmét, még a gyűrűjét is elhagyta. 

Az eljegyzésre egy nagyon szép gyűrűt kaptam tőle, de amikor a Balatonban úsztunk, leesett az ujjamról, és elveszett. Kerestük az iszapban, de soha többé nem lett meg.

Az érettségi előtt álló, karrierjét még épp csak beindító Zalatnay inkább a zenei pályájára szeretett volna koncentrálni családalapítás helyett, Komár viszont nem fogadta túl jól a visszautasítást. 

Az elutasításra Laci adott egy tockost, amitől elöl kettétört egy fogam. Az angliai turné előtt muszáj volt koronát csináltatni rá. Laci nagyon szégyellte magát, és párszor még próbáltuk újrakezdeni, de nem ment. Onnantól kezdve Mamikám sem engedte be a lakásba.

Zalatnay elmondta, hogy örökké szeretni fogja Komárt, de a több évtizeddel korábban meghozott döntését azóta sem bánta meg.