Nagy örömhírt osztott meg Megyeri Csilla követőivel Insta-oldalán. A műsorvezető a Debreceni Egyetem előtt pózolt a diplomájával, amit 11 év után vehetett át, hála a kormány tavaszi döntésének, mely lehetővé teszi, hogy a nyelvvizsgát nem szerzett hallgatók is megkapják a diplomájukat, ha már csak ennyi híja volt az oklevelük megszerzésének. Bármennyire is örül Megyeri, hogy kezében szorongathatja munkája eredményét, sokat gondolkodott, megossza-e követőivel a hírt, hogy lediplomázott.

Gondolkodtam, hogy megosszam-e veletek, de minden barátom azt mondta, hogy valakinek még így sincs.

Ettől függetlenül úgy látja, "picit szégyen", hogy 11 évébe került, hogy lediplomázzon.

Tegnap átvettem a diplomámat (11év után) - tudom, picit szégyen is valahol, hogy nem voltam képes ennyi idő alatt az írásbeli nyelvvizsgámat megszerezni (a szóbeli elsőre sikerült anno).

Megyeri azt is elárulja, milyen sokat próbálkozott, hogy összejöjjön neki az írásbeli nyelvvizsga, még magántanárhoz is járt, de végül mégsem próbált szerencsét. 

annyiszor neki ugrottam a felkészülésnek: két sikertelen írásbeli után szorgalmasan jártam magántanárhoz, aztán félbehagytam..., majd újra neki kezdtem, aztán u.ezt kb. 3x megugrottam az évek alatt, majd halogattam..., tologattam. Nem használtam a nyelvet, és kezdhettem mindig, mindent “elölről”. Na ebben nem voltam igazán kitartó.

Ezután hozzáteszi, hogy diploma nélkül is el tudott helyezkedni, de azért azt tanácsolja követőinek, minél több nyelvet tanuljanak meg, és ahogy az egyetem falán áll: 

Imádkozzál és dolgozzál!