Már vagy öt hónapja tart Kendall Jenner és Devin Booker kapcsolata, írja a US Weekly, csak azt nehéz belőni, hogy pontosan milyen természetű kapcsolatról van szó. Különösebben komolyra még nyilván nem fordulhattak a dolgok, már csak azért sem, mert a két híresség még nem mutatkozott együtt nyilvános eseményen, de azért öt hónap mégiscsak öt hónap.

Ha ön rendszeres Velvet-olvasó, akkor a két személy közül bizonyára inkább Kendall Jenner neve cseng ismerősen: ő a Kardashian-klán második legfiatalabb tagja, ő Kim Kardashian egyik modellkedő féltestvére. Ha viszont a sporthíreket olvassa rendszeresebben, akkor Devin Bookerre az NBA-ből emlékezhet, a 23 éves fiatalember ugyanis a Phoenix Suns játékosa.

Jenner és Booker többször is vacsorázott már kettesben a Los Angeles-i Nobu étteremben, az egyik ilyen alkalommal készült róluk az alábbi fotó. Az Instagramon kommentelgettek már egymásnak eperemojikat, és ismerősök is megerősítik, hogy ők ketten remekül kijönnek egymással – de ez egyelőre maximum egy flört, a kapcsolat még nem ért komoly fázisba. Annyi érdekesség van még ebben a sztoriban egyrészt, hogy Booker teljes neve az, hogy Devin Armani Booker, másrészt hogy a fiatalember egyszer már majdnem becsajozta magát a Kardashian-klánba: ideig randizgatott bizonyos Jordyn Woodszal, aki egy időben Kendall Jenner húgának, Kylie Jennernek BFF-kategóriás barátnője volt.

Névtelen források annyit erősítenek meg a két híresség viszonyáról, hogy jóban vannak, flörtölgetnek, de (még) nincs közöttük komoly szerelem.