Varga Viktor és Puzsér Róbert is a Csillag születik című tehetségkutatóval lettek híresek, csak az előbbi a második évadban szerepelt énekesként, az utóbbi pedig a negyedikben zsűritagként. Varga Viktor viszont ebben a negyedik, 2012-es szezonban is visszatért sztárvendégként, előadására azonban a zsűritag nem reagált pozitívan, így az énekes már ekkor megállapította, hogy 

Puzsér valamiféle sérült, szar alak lehet, hiszen olyan mélyről jövő agresszió tör elő belőle, ami egy normális emberből nem.

A hétvégén kiderült, hogy a bő nyolc éves, kölcsönös ellenszenv egy cseppet sem enyhült mostanra, de a történethez hozzátartozik még, hogy a 33 éves énekes idén júniusban törölte magát a közösségi médiából, mert besokallt tőle.

Azt gondoltam, ha kirakom magam ezekre a platformokra meztelenül, az a szabadságot szimbolizálja. Sokaknak tetszett, nevettek rajta vagy bátorította őket, de mások gyűlöltek és undorodtak tőlem

– nyilatkozta Varga Viktor négy hónappal ezelőtt, de nemrégiben mégiscsak újraindította az Instagramját, és a kontent pont erre a meztelenkedős kontentre erősített rá, amiről fent említi, hogy mások gyűlölték őt emiatt és undorodtak tőle. A legextrémebb fotó a relatíve sokból egy jógapózt mutat be, íme, de közzétette például azt is, hogy tonhallal szokott fogat mosni.

Itt kapcsolódott be megint Puzsér Róbert, aki az Önkényes mérvadó című rádióműsorban kommentálta Varga Viktor tevékenységét, alább kb. a 40. perctől hallható az ominózus rész. Már a felvezetés azzal kezd, hogy Puzsér szerint Varga Viktor a celebek „legsemmirekellőbbje, legirritálóbbja, legostobábbja, legszégyentelenebbje”, aki szerint az énekes csak azért talál ki olyanokat, mint a kilincsnyalogatás, vagy hogy pl. tonhallal mos fogat, mert azt szeretné, hogy ezeket megírják róla. Puzsér ezek után Vargáról azt mondja, hogy ő:

valójában nem énekes, valójában egy szemérmetlen pojáca. Egy ótvar kis senki.

Puzsér kritikájára Varga Viktor többek között az alábbi posztot tette közzé, amiben „idegbeteg, produktum nélküli, irigy faszfejnek” nevezi a kritikust azzal, hogy nyugodtan gyűlölködjön, „mint az átlagmagyar”, de ha vele szeretne foglalkozni egy műsorban, akkor inkább hívja fel, mint hogy valótlanságokat mondjon róla.

Most akkor ön szerint ki a produktum nélküli?

Puzsér Róbertnek egyébként ma van a büntetőperben tárgyalása vádlottként Berki Krisztián alázása miatt, aki ennek apropóján az alábbi posztot tette közzé, benne olyan megfogalmazásokkal, mint a következő:

a nagyvilágba fröcskölve üvölti, hogy a Berki bűnöző!, hogy a Berki egy „drogos állat”, aki nem ura a tetteinek. Beleüvölti, beleorditja az emberek szemébe, fülébe, mindenfajta valós tény, bármilyen ok és értelem nélkül, pusztán önmaga szórakoztatására és kisstílű figyelemfelhívására.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Varga Viktor szerint Puzsér Róbert egy „idegbeteg, produktum nélküli, irigy faszfej”

Íme Varga Viktor és Puzsér Róbert alázásháborúja 2012-től a hétvégén elért csúcspontig. Puzsér ma a vádlottak padjára ül, de Berki Krisztián miatt.

31 · Oct 19, 2020 09:19am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments