Ebben az összeállításban attraktív nők eltérő mértékben ledér posztjait görgetheti végig, mert a Velvet dolgozói nap, mint nap fáradságos munkával szűrik az ön számára az uncsi instafeedből az olyan igazi, időtálló értékeket, mint például bikinis fotó, dekoltázsos fotó és egyéb szekszi kontent.

Kezdjük Bella Hadiddal, aki a legfrissebb posztjában már a Halloweenre készül. Az alábbi gyorsított videón azt lehet megnézni, hogyan kezd átalakulni valami Halloween-kompatibilissé. Ő maga teszi fel a kérdést, hogy vajon mi lesz belőle, ha kész lesz, amire biztos választ adni egyelőre képtelenség, de ha az öltözékből ki lehet indulni, akkor egyértelműnek tűnik, hogy megint valami nagyon dekoltált lesz Bella Hadidból a beöltözős bulira.

Az immár 24 éves modell az indokolatlan bikinis képeket kedvelőknek szintén próbált kedveskedni az elmúlt 24 órában az alábbi poszttal.

Bella Hadid ezen kívül még egy Versace-szettet is bemutatott. És mindezt 24 óra leforgásán belül, mert hozzánk hasonlóan ő sem tűri a lazsálást, ha szekszi kontentről van szó.

Kedvenc kanadai magyar modell-influenszerünkről, Mészáros Mercédeszről azt sejtjük, hogy időnként olvas bennünket, úgyhogy merjük remélni, hogy amikor az alábbi kép készült, eszébe jutott a részeg brit diáklány elrettentő története, és még időben visszafordult.

Bizonyára mindkettő igen nehéz, ezért Kylie Jenner az egyik kezével a fejét, a másikkal a mellét tartja az alábbi képen, amellyel legújjabb kozmetikus-kollekcióját reklámozza.

Sarka Kata viszont a vásárlásnál jóval egészségesebb dolgot reklámoz az alábbi, kifejezetten attraktívra sikerült fényképpel: a futást. Hashtagben a testsúlyát is odatette: #54kg. (Ha ez alatt mégsem a testsúlyát kell érteni valamiért, akkor elnézést kérünk.)

Halle Berry pedig szintén edzős posztot tett ki, de ez megintcsak egy termék reklámja. Ha 54 évesen ön is így szeretne kinézni, akkor vásároljon ön is egy ilyen elasztikus hevedert!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bella Hadid átalakulásának kezdetét, Sarka Kata a testsúlyát tette ki Instára

A hétvége legszexibb Instahíradójában ezen kívül Mészáros Mercédesz meztelenül mászik be a mosógépbe, Halle Berry pedig hevederrel edz.

3 · Oct 24, 2020 04:48pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments