Eléggé átírta a koronavírus a Dancing With The Stars című celebes-táncos vetélkedő szombat esti adását. Azt már előre lehetett tudni, hogy két pár helyett valaki más lesz a műsorban, nos, az derült ki, hogy Marsi Anikó és Osvárt Andrea koronavírus-tesztje pozitív lett, így ők nem versenyezhettek tovább. Mindketten bejelentkeztek a műsorba, jól vannak, tünetmentesek, de egyelőre otthon kell maradniuk. Folytatta viszont a játékot Gabriela Spanic annak ellenére, hogy a legutóbbi adás után megtudta, hogy elhunyt az édesanyja, annyira folytatta méghozzá, hogy a Paula és Paulina főcímdalára rumbázott.

Szintén előre lehetett tudni, hogy Istenes László lecserélte a táncpartnerét, de azt meglepetésnek tartogatták a szombati esti műsorra, hogy ki versenyez majd a két megüresedett helyen. Nos, a legkézenfekvőbb megoldás mellett döntöttek a műsor készítői: ebbe a harmadik adásba visszahozták az elsőnek kiesett két játékost, Győrfi Dánielt és Emiliót.

Közülük Győrfi Pál fia nagy dicséretet kapott a zsűritől, hogy mennyivel jobban táncolt most, mint amikor kiesett, Emilio viszont megint a kiesés közelébe került, ráadásul pont az új partnerrel versenyző Istenes Lászlóval együtt. Alább tekinthető meg a videó, amikor megtudják, hogy ki esett ki kettőjük közül, én persze a címbe tettem a spoilert, szóval ön nyilván tudja már, hogy megint Emiliót küldték haza, de azért így is érdemes megnézni az adásrészletet.

Az adás után Osvárt Andrea a közösségi médiában is megjelentette, hogy pozitív lett a tesztje, az alábbi képpel.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Emilio visszatért a Dancing With The Starsba, de rögtön megint kiesett

Rendesen átírta a koronavírus a DWTS szombat esti adását: Marsi Anikó és Osvárt Andrea covidfertőzés miatt maradt ki a versenyből, emiatt jöttek vissza már kiesett párok.

13 · Oct 25, 2020 08:16am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments