Interjút adott egy podcastnek (Calababes) a napokban egy Maxi nevű sminkmester, aki többek között Britney Spearsszel is szokott együtt dolgozni. Ebben azt állította, hogy Britney Spears életének lehetőségeit annyira szabályozzák a gondviselői, mintha A szolgálólány meséjéből merítettek volna ihletet.

„Elmondhatom nektek, hogy a mai napig rajtuk múlik, hogy szül-e vagy sem, férjhez megy-e vagy sem, kikkel barátkozik, és hát ezek elég nagy dolgok [...] ilyen A szolgálólány meséje-szintűek, amivel megakadályozzák, hogy gyereket vállaljon. Mármint... nem részletezhetem, és nem is fogom konkrétan kimondani, de azt egyértelműen elmondhatom, hogy mostanra már szült volna. Valószínűleg összeházasodott volna Sammel. Barátokkal venné körül magát.”

Spears és szerelme 2016-ban jöttek össze, egy klipforgatáson ismerkedtek meg. Maxi szerint a helyzet szomorú, de nem reménytelen, hiszen az előadóművésznek az elmúlt időszakban sokkal több ráhatása volt például a közösségi médiájára. Viszont Spears apja „pokollá tette” Asghari életét. „Nem is részletezhetem, mi mindenen ment át, de nagyon sok mindenen, ahhoz, hogy vele lehessen.”

Az énekesnő most 38 éves, és az elmúlt 12 évet apja, Jamie Spears gondnoksága alatt töltötte. Idén nyáron ismét fellángolt a FreeBritney-mozgalom, amelynek ez utóbbi megszüntetése a célja; az énekesnőügyvédje, Samuel D. Ingham III azt mondta a bíróságon, hogy Spearsnek erős ellenérzései vannak azzal kapcsolatban, hogy továbbra is ő legyen a gondnoka.

A legutóbbi bírósági rendelkezések értelmében átmenetileg most Spears menedzsere. Jodie Montgomery tölti be ezt a tisztséget, Jamie Lynn Spears, az énekesnő húga pedig aktívabb szerepet tölt majd be az énekesnő vagyonkezelőjében – írja a Page Six.