Évek óta tartja magát az az összeesküvés-elmélet, hogy Donald Trump nem is a feleségével mutatkozik mindenféle elfoglaltságán, hanem egy vagy több ál-Melaniával. Most az adott neki új lökést, hogy szombaton kijött néhány kép, amelyen az elnökné óriási napszemüvegben látható. A felvételek október 22-én készültek, az Inside Edition szerint 2019 óta Trumpné nem kampányolt a férjével, szóval elég sokan figyeltek rá akkor éppen. 

A Twitteren pedig meg is nyilvánultak, mint a DailyDot írja. Többségük az aktuális ál-Melaniának tekintett személy és a valódi Melania fotóját posztolta egymás mellett, kiemelve, hogy a fogai buktatták le az imposztort. Megint más azt kérdezte, látta-e valaki a valódit mostanában.

Tartja magát az az elmélet is, hogy egy titkosügynök ugrik be néha Melania Trump helyére. A bizonyíték? Egyesek szerint az alábbi fotó.

Az elméletet először 2017-ben állították fel, amikor egy CNN-videó mémesedett el Trumpról. Ebben a Fehér Ház gyepén álldogált a magára kevéssé hasonlító nejével (aki óriási napszemüveg mögé rejtőzött), és azt találta mondani, hogy „feleségem, Melina, aki történetesen itt van”.

Aztán 2018-ban ismét hivatkoztak a trükkre, a brüsszeli NATO-csúcson készült felvételek miatt. 2019-ben egy alamabai látogatás alkalmával vetődött fel a lehetőség.

Tessék, itt van néhány példa.

Ön mit gondol?

Szóval?

A borítókép 2017-ben készült az elnöki párról, egy sajtótájákoztatón. Ha további képeken szeretné az amerikai First Lady arcát tanulmányozni, ezt a galériánkat ajánljuk, ha egy másik izgalmas, de teljesen értelmetlen összeesküvés-elméletet, akkor ezt a cikkünket.