Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Fifth Harmony 27 éves énekesnője, Ally Brooke egyre nehezebben viseli házasságáig tartó szüzességi fogadalmát. Korábban Brooke arról beszélt, hogy azoknak a sztároknak a példájából merít erőt, akik hasonló fogadalmat tettek maguknak (mint például Jordin Sparks), most azonban kiderült, hogy  még ez sem annyira hatékony módszer a vágyai csillapítására. Sőt, Brooke nagyon fél attól, hogy szüzen hal meg, nyilatkozta a Page Sixnek.

Brooke elmondta, hogy nagyon nehéz megtartóztatnia magát, különösképpen azért, mert rengeteg vonzó ember veszi körbe a médiában. Ha valaki közeledik hozzá, gyorsan megpróbálja lerombolni a pillanat meghittségét. 

Úgy győzöm le a kísértést, hogy  elrontom a pillanatot. Olyan ez, mint mikor látsz egy szép táskát egy bevásárlóközpontban, amit nagyon meg szeretnél vásárolni, de spórolnod kell. Ezért körbesétálod a bevásárlóközpontot, és közben végig a táskára gondolsz.

És ha még ez sem lenne elég, gyakran fohászkodik Istenhez, hogy legyőzze a kísértést. De nem csak ezért imádkozik, hanem azért is, hogy találjon magának egy férjet és ne kelljen szüzen meghalnia. 

Azt kérem Istentől, hogy ne hagyja, hogy szüzen haljak meg. Hadd találkozzam a férjemmel, mielőtt meghalnék, hadd legyen egy pár jó évem vele. 

Az énekesnő 30 éves koráig szeretne oltár elé állni, vagyis még három éve van, hogy rátaláljon a nagy szerelem.