Gwen Stefani és szerelme, Blake Shelton eljegyezték egymást – derül ki mindkettejük Instagramjáról. Az életeseményt az alábbi felvétellel jelentették be:

Az elmúlt években érdekesen átalakuló énekesnő és korábban a világ legszexibb férfiújává választott countryzenész szerelme 2015-ben jöttek össze, mint a bulvárlapok akkor írták, éppen mindketten kénytelenek voltak a sajtó tudtával, a nyilvánosság előtt feldolgozni valahogy a szerelmi bánatukat. Együtt dolgoztak az amerikai Voice-ban, és aztán szépen összemelegedtek.

Eljegyzésükről egyelőre annyit mondott Shelton sajtósa az E!Online-nak, hogy Oklahomában zajlott, ami nem feltétlenül kedélyborzoló információ, de hát ez van. Kínjukban történhetett, hogy megkérdeztek egy-két ékszerszakértőt, mit gondolnak az ezen a felvételen nagyjából mikroszkóppal kivehető jegygyűrűről.

Olivia Landau, a Clear Cut alapítója és vezérigazgatója szerint ez egy „ÓRIÁSI kerek brilliánsnak néz ki [...] a gyémánt van olyan széles, mint az egész ujja, úgyhogy azt saccolom, öt-hét karátos lehet legalább. Bőven kerülhetett több százezer dollárba”. Shannon Delany-Ron, a JamesAllen.com kommunikációs igazgatója szerint maga a gyűrű fehéraranyból vagy platinából készülhetett, a kő pedig hat-nyolc karátos lehet.

Őrület.