Effektív tényleg féltem attól, hogy azzal a sok fegyverrel a házban, meg amikkel ő korábban engem fenyegetett, hogy amikor eldöntöm azt, hogy kilépek abból a házasságból, akkor akár retorziók is lesznek.

Ezzel a mondattal kezdődik Kadarkai Endre legújabb videója, ezt a bizonyos mondatot pedig Yvonne Dederick mondja. A Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert realityszereplő új könyve kapcsán a Velvetnek már mesélt gyerek- és fiatalkoráról, és az alábbi videóban megint szóba kerül a téma. Első férjéről Dederick azt mondja, hogy nem volt egy pozitív ember, és vadászott, ezért voltak otthon fegyverek. Amikor az akkor 23 éves feleség eldöntötte, hogy ki akar lépni a kapcsolatból, nem érezte biztonságban magát. Így mesél erről:

Szépen csöndben magamban elterveztem ezt az egész dolgot, hogy felkészüljek mindenre. Csak már a költözés napján közöltem, hogy én akkor megyek, és közben eldugtam a fegyvereket. Utólag visszanézek: tényleg ez egy nagyon rémisztő dolog volt.

Íme a teljes videó.

Vannak más színes hírek is a mai napra magyar hírességekről, foglaljuk őket gyorsan össze röviden!

  • Bochkor Gábor ma éjjel hőemelkedéssel ébredt, ezért reggel nem is ment be a munkahelyére, hanem otthonról vezette a műsorát a Retro Rádióban, írja a Blikk. Bochkornál covid-tesztet csináltak, otthon várja meg az eredményt.
  • A január elején elhunyt Gesztesi Károly villáját nem sikerült még eladni, és most a járványhelyzet miatt nincs is remény rá, hogy találnak vevőt, ezért visszavonták az ingatlan hirdetését, írja szintén a Blikk.
  • Wolf Kati a Sláger FM műsorában arról beszélt, hogy beválogatták őt a Megasztár 1 élő adásaiba annak idején, de végül mégsem írta alá a szerződést, hanem a gyerekvállalás mellett döntött, majd évekkel később, az első X-faktorral lett országszerte híres.
  • És végül az alábbi interjúban Laár András azt eleveníti fel, hogy 2002-ben porckorongsérve volt, ami miatt akár kerekesszékbe is kerülhetett volna, de sokat imádkozott, és meggyógyult. Ezt a kontentet a Borsnál találtuk meg „Ima mentette meg a kerekesszéktől Laár Andrástvideó” cím alatt.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Yvonne Dederick „eldugta a fegyvereket”, mielőtt elmondta első férjének, hogy elhagyja

A hírekben még: Bochkor Gábor koronagyanúval otthon maradt, Gesztesi Károly villáját pedig nem sikerült eladni.

17 · Oct 28, 2020 12:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments