Az

Összezárva Hajdú Péterrel

következő vendége Cicciolina lesz, aki azon túl, hogy lelkesen válaszolt a műsorvezetőnek, Hajdúnak is feltett néhány kérdést a szerelmi életével és jövőbeli terveivel kapcsolatban, írja a Bors. A műsorban Hajdú elmondta, hogy hiába elvált férfi, hisz az örök szerelemben, újra meg szeretne házasodni, és gyereket is szívesen vállalna. 

Bár Hajdú mindkét projektjét két éven belül szeretné teljesíteni, ez nem tűnik nagy kihívásnak, mivel egy hónapja jegyezte el szerelmét, Esztert. A 45 éves műsorvezető azért szeretne két éven belül háromszoros apukává válni, mert az édesapja 47 éves volt, amikor ő megszületett. Hajdú hisz a házasságban és az örök szerelemben, és nem tartja katasztrófának, ha előbb a gyerek jönne össze, és csak utána lenne esküvő. 

Jó lenne, ha a gyermekünk házasságba születne, és nyilván ez a terv, de akkor sincs semmi, ha előbb érkezik. Eszterrel mind az esküvőt, mind a babát kétéves keretbe tettük, a sorrend viszont másodlagos.

Hajdú Péternek Sarka Katától két gyereke született: Noémi 11, Dávid 10 éves. Volt feleségének új kapcsolatából is lett már gyermeke, akivel Noémi és Dávid minden probléma nélkül kijön, ezért Hajdú nem fél tőle, hogy a későbbiekben bármilyen konfliktus merülne fel a három gyermeke között.