Túlvan élete első divatfotózásán Schorbert Lara, akinek tehetségére/szépségére egy modellügynökség is felfigyelt, írja a Bors

Schobert Lara nagyon örült a megkeresésnek, el sem akarta hinni, hogy tényleg egy fotósorozatot szeretnének vele készíteni. Főleg, hogy abszolúte nincsenek modellambíciói.

Korábban egyébként már több felkérést is kaptam különböző ügynökségektől, de eddig nem igazán álltam a kamera elé. Nem mintha nem érdekelne a modellkedés, csak nagyon önbizalomhiányos vagyok, örök elégedetlen vagyok magammal.

A fotózásra anyja, Rubint Réka is elkísérte, aki elmondta a bulvárlapnak, hogy indulás előtt lánya le akarta monda a fotózást, de ő nem engedte: 

Láttam a szemében a csillogást, amikor a felkérésre igent mondott, így nem engedtem, hogy visszalépjen. Ismerem őt, tudom, hogy a végeredményt látva mennyire büszke és elégedett lesz, ami ismét jót tesz majd az önbizalmának.

Rubint elmondta, ennyi idő korában (lánya 17 éves) neki sem volt elég önbizalma, édesanyja pedig rossz szeretetnyelvet alkalmazott nála, mindentől féltette és óvta őt. Rubint azonban azt szeretné, ha lánya merne álmodozni és új dolgokat kipróbálni. 

Meggyőződésem, hogy Lara életében meghatározó lesz ez a fotózás, mert egy profi csapattal hozhatta ki magából a maximumot.