Rátalált a szerelem a Trónok harcában is szereplő Lena Headey-re, írja a Daily Mail. Az angol újság szerint nem is akárkivel, hanem egy másik sorozatszínésszel, az Ozarkból ismert Marc Menchacával jött össze.

A színésznő egy évvel ezelőtt vált el férjétől, a rendező Dan Cadantól, akitől született egy kislánya, a most négyéves Teddy. Heady elvileg nemcsak új szerelemre, hanem új életre is vágyik, ezért Angliából Amerikába tenné át a székhelyét:

Lena a közeljövőben az Egyesült Államokban tudja elképzelni magát

mondta a színésznő egyik közeli hozzátartozója. Nemcsak a szerelme köti a tengerentúlhoz, hanem a munkái is, úgyhogy az információforrás szerint Headey-nek semmi oka sincs, hogy a szigetországban maradjon. Az exférj azonban annyira nem örül a távozásának, attól tart, a költözés után jóval kevesebbszer láthatja majd közös gyereküket. 

Nem Cadan volt a színésznő első férje: 2007-ben is állt már az oltár előtt, ekkor egy ír zenésznek, Peter Loughrannak mondott igent, de 4 évvel később elváltak. Ezután a pletykák szerint 2014-ben a Trónok harca egyik színészével, Jerome Flynnel is kavart egy picit, de aztán hamar abbamaradt kettejük állítólagos románca.