Nem sokkal több, mint négy éve, 2016 októberében jött először a hír, hogy Tobey Maguire kilenc év házasság után elköltözött otthonról, majd pár nappal később az akkor 41 éves színész már nagy partizgatásokban volt Leonardo DiCaprióval, illetve Sofia Richie-vel.

Tobey Maguire felesége a fenti képen látható Jennifer Meyer ékszertervező volt, akivel két gyerekük született: kislányuk, Ruby most 13 éves, fiuk, Otis 11. Az első Pókember-filmekkel szupersztárrá vált színész és felesége a különköltözés után is baráti viszonyban maradtak (a fenti kép 2017-ben, az alábbi 2018-ban készült róluk), hiszen továbbra is közösen nevelték a gyerekeiket, és talán ennek köszönhető, hogy hivatalosan sosem mondták ki a válást.

De ez most már nem sokáig marad így.

A US Magazine azt írja bírósági dokumentumok alapján, hogy Jennifer Meyer a múlt héten adta be a válókeresetet, azaz több, mint négy év különélés után most hivatalosan is kérelmezi a házasság felbontását. A 43 éves ékszertervezőnő lassan két éve van új kapcsolatban, tavaly májusban már hónapok óta együtt volt bizonyos Rich Paullal, aki az NBA-ben dolgozik ügynökként. Az ember első gondolata az, hogy Meyer nyilván azért akar elválni Maguire-től, mert esküvőt terveznek új szerelmével, de ezt a források nem erősítik meg.

A 45 éves színész mindenesetre a maga részéről szintén kapcsolatban van, legalább 2018 augusztusa óta jár mostani partnerével, Tatiana Dietemannel. Sőt, nemcsak járnak, egy ideje együtt is élnek, Maguire már a gyerekeit is bemutatta neki, az alábbi kép idén májusban készült róluk.