Ez a poszt azért jött létre, hogy hírcsömör esetén legyen hova menekülni a sok politikai és/vagy járványügyi téma elől. Alább híres emberek és influenszerek szexi képeit nézheti, bármi különösebb üzenet nélkül, pontosan úgy, ahogy a legidősebb Beckham-gyerek, Brooklyn Beckham belebámul szerelme,Nicola Peltz dekoltázsába az alábbi fotón. Lapozzon bele a '90-es évekes filterrel megszűrt posztba, van csókolózós is!

Nézze ezeket a képeket és közben ne gondoljon másra, csak arra, hogy Demi Rose például alkonyattól pirkadatig ilyen dögös a Maldív-szigeteken!

Kedvenc kanadai influenszer-modellünk, Mészáros Mercédesz is megígéri, hogy nem fog harapni!

Kylie Jennerre is mindig lehet számítani, az alábbi reklámposzttal nővérének, Kendallnak kíván boldog születésnapot.

Baukó Éva egy fitnesztermet reklámoz az alábbi, öltözés-vetkőzés közben készült tükörszefijével.

Anastasia Karanikolaou influenszernek törés miatt ugyan most pont gipszben van a lába, de az alábbi fotóval emlékezik arra, hogy miket szokott csinálni, amikor nincs.

Ő pedig Marissa Jade brit tévés személyiség/modell, aki egyszerűen már alig bírja megvárni, hogy a fotós kikattintgassa magát, annyira tépné már le magáról ezt a bizarr fazonú fürdőruhát.

Ezúton is köszönjük a fáradhatatlan instagramozóknak, és reméljük, ezek után mindenki egy kicsit jobban érzi magát. Aki most úgy kívánja, csukja be nyugodtan ezt az oldalt és térjen vissza a külvilág stresszéhez, nyomorához és szürkeségéhez, vagy ellenkező esetben esetleg folytassa a terápiás böngészgetést itt!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Brooklyn Beckham jól belebámult szerelme dekoltázsába

Szexi-romantikázós fotók a legidősebb Beckham-gyerektől, öltözői fotó Baukó Évától, pucsítós fotó Kylie Jennertől: íme a legszexibb friss instaposztok.

1 · Nov 04, 2020 04:29pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments