• Címlap
  • slash Magasélet
  • slash Celeb
  • slash Outfit
  • slash Enter
  • slash Perfekt
  • slash Check-out
  • slash iFaktor

  • send
  • like
  • Celeb

    Kajdi Csaba az inzulin-rezisztenciájáról beszélt paradicsomszüretelés közben

    Szerző Neve

    Gyulai Bence

    person-add Követés
    2020.11.05. 12:15
    facebook messenger pinterest
    Ezen a csodás képen és a négy következőn Kajdi Csaba látható
    Ezen a 10/10-es képen és a négy következőn Kajdi Csaba látható. A Cyla néven is ismert influenszer-modellügynök inzulinrezisztenciával küzd, és ezt is említette, amikor besegített a Veresi Paradicsom szüretelésébe és reklámozásába. Fotó: Szécsi István / Just Creative
    „Amióta IR-es az öreg Cyla, sokkal többet tüsténkedik a konyhában és több zöldséget-gyümölcsöt fogyaszt” - mondja Kajdi Csaba a fotókhoz érkezett sajtóközleményben
    „Amióta IR-es az öreg Cyla, sokkal többet tüsténkedik a konyhában és több zöldséget-gyümölcsöt fogyaszt” - mondja Kajdi Csaba a fotókhoz érkezett sajtóközleményben. „Édesanyám tipikus francia konyhát vezet, maximum 40 percet hajlandó eltölteni ott, ez idő alatt pedig egy egyszerű húspogácsa és egy saláta összedobható. Egy ideje tudatos életmódra váltottam, az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres sportolás kiemelt szerepet kap a mindennapjaimban. Nagyon szeretem a zöld növényeket, sok brokkolit, cukkinit, padlizsánt és karfiolt eszek, vagy összedobok egy könnyű tésztasalátát koktélparadicsommal. Régebben óriási édességevő voltam, aminek most megvan a böjtje, de a mézédes Veresi Paradicsomból nem engedek.” Fotó: Szécsi István / Just Creative
    „Nyáron nem kell majd edzőterembe se járnom, eljövök Veresegyházára és a 45-50 fokban, egy új kardioedzés keretében leszedem a paradicsomot
    „Nyáron nem kell majd edzőterembe se járnom, eljövök Veresegyházára és a 45-50 fokban, egy új kardioedzés keretében leszedem a paradicsomot. Az izzasztó meló közben pedig teleeszem magam paradicsommal” – áll a sajtóközleményben Kajdi Csaba nyilatkozata. Fotó: Szécsi István / Just Creative
    Márkus Zsolt, a Veresi Paradicsom Kft

    Márkus Zsolt, a Veresi Paradicsom Kft. ügyvezető tulajdonosa mindehhez hozzátett néhány információt a terményről: „az egész évben termő Piccolo és Cukorfalat azért is különleges, mert magas Brix-értékkel rendelkezik, valamint beltartalmi értéke is kiemelkedő, ami jótékony hatással van az emberi szervezetre is: gyulladásgátló és az érrendszeri betegségekre is kiváló. A termesztés során nem használunk felesleges vegyszereket, így a környezeti terhelést is minimálisra csökkentjük.”

    Fotó: Szécsi István / Just Creative
    A paradicsomos fotósorozatnak itt sajnos már vége is, de ha ön szívesen nézi-hallgatja-olvassa, hogy Kajdi Csaba hogyan influenszerkedik, illetve parodizálja az influenszereket, új helyen kell őt követnie, mert a régi Instáját feltörték, erről itt írtunk többet

    A paradicsomos fotósorozatnak itt sajnos már vége is, de ha ön szívesen nézi-hallgatja-olvassa, hogy Kajdi Csaba hogyan influenszerkedik, illetve parodizálja az influenszereket, új helyen kell őt követnie, mert a régi Instáját feltörték, erről itt írtunk többet. Amennyiben azonban a Veresi paradicsomokról olvasna többet, ahhoz a veresiparadicsom.hu-ra kell kattintania.

    Fotó: Szécsi István / Just Creative

    Kapcsolódó

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Süti szabályzat
  • Süti beállítások
  • RSS
  • Márkabiztonság
  • © 1999-2023 Index.hu Zrt.

      A galéria indításához kattintson a képre.

      Kajdi Csaba az inzulin-rezisztenciájáról beszélt paradicsomszüretelés közben

      Szerző Neve

      Gyulai Bence

      person-add Követés
      2020.11.05. 12:15