Nemrég írtunk arról, hogy Phil Collins másodszorra is válik Orianne Cevey-től, ezúttal azért, mert az asszony egy üzletinek hazudott úton hozzáment valaki máshoz. A helyzet azóta sem lett sokkal jobb, mert nem tudnak megállapodni arról, kié az a miami luxusház, amelyben Cevey az új férjével él. Collins szerint az övé, az asszony szerint fele-fele arányban tulajdonosok. Amíg ez nem tisztázódik, mindenesetre nem tudják eladni.

A Vanity Fair újabb cikke alapján úgy tűnhet, hogy Cevey-nek az anyagi kérdések elsősorban elvi okokból számítanak, mert kiszórt néhány képet az Instagramjára arról, hogy egy új Bentley-vel pózol estélyiben, fukszokkal, egy autókereskedésben. Minden jel arra utal, hogy a kérdéses luxusautót megvette.

Az asszony a legutóbbi kép alatt egyébként megjegyezte, hogy sokan vannak, akik gyűlölködnek vele, de csak azért, mert nem ismerik a teljes igazságot – amúgy meg basszák meg magukat.

Ami a válást illeti, mediációnak köszönhetően kicsit csillapodtak az indulatok, és Collinsszal meg tudtak egyezni abban, hogy Cevey és új férje, Thomas Bates januárig kiköltözik a Collinsszal minimum közös házból, úgyhogy el tudják majd adni. Az más kérdés, hogy addig el kell dönteni, kinek pontosan mekkora tulajdonrésze van az ingatlanban – a nő szerint szóban megállapodtak, hogy a ház félig az övé, úgyhogy húszmillió dollárra jogosult érte. Ez körülbelül hatmilliárd forint.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Folytatódik Phil Collins csúnya válós története

Nem mindegy, hogy kié a ház, amiben a felesége az új férjével lakik. Közben az asszony Bentley-t vett, szóval annyira nem állhat rosszul.

0 · Nov 07, 2020 10:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments