Az épp nagyon szerelmes Katie Holmes sosem volt az a magamutogatós sztár, és bár ezúttal sem vetkőzött ki önmagából, a tőle megszokottnál jóval bevállalósabb, merészebb fotósorozatot készített az ausztrál Vouge-nak. Combig érő bőrcsizmával, vizes hajjal és kivillanó hassal/combbal. 

A világ megváltozott, és új formát öltött. Remélem, jobb emberekké válunk

– például ehhez hasonló magvas gondolatokat mond a 41 éves színésznő a Vogue-ban. Úgy véli, a covid által újrarendezett világ akár még egy békésebb, boldogabb hely is lehet, mint amilyen a világjárvány előtt volt. 

Holmes a karanténidőszakot is békésen élte meg, régi és új hobbijainak hódolt, így például hímzett és festett. Emellett az anya-lánya kapcsolat természetes ritmusát hallgatta. Mint azt talán tudja, Holmes 14 éves lányának, Surinak Tom Cruise az édesapja. 

 Persze a családja azért hiányzott Holmes-nak. 

Találkozni a családommal Ohióban több hónapnyi FaceTime-ozás után, olyan volt, mintha karácsony reggel lenne (Amerikában december 25-én reggel, nem pedig szenteste ajándékozzák meg egymást). Anya szemei fényesebben csillogtak, apa kezei erősebbek voltak, az öleléseik pedig sokkal szorosabbak.

Na és hogy miről nem beszélt egyáltalán az interjúban a színésznő? Az új szerelméről!  Ehelyett inkább azt árulta el, hogy mennyire várja már az első havazást, és hogy mennyire ámulatba ejti a természet szépsége.

Ön mit gondol Holmes fotósorozatáról?