Tudjuk, hogy halloween már tíz napja volt, de mentségünkre legyen mondva, hogy Kim Kardashian is csak sok-sok nappal később posztolta, milyen ruhába bújt az év legfélelmetesebb éjszakáján. Jelmezét amit azóta sem tudtuk egészen értelmezni, ahogy a celeb követői sem, főleg, hogy Kardashian semmilyen kommentárt sem fűzött a feltöltött képekhez, csak annyit, hogy „halloween 2020”.

A celeb követői nemcsak azt rótták fel Kardashiannek, hogy későn posztolt a halloweenről, egyikük azt is megjegyzi, hogy nem is kellett volna elmenniük otthonról a világjárvány miatt (a harmadik képen Kardashian egy autóból félig kiszállva pózol, talán akkor indult vagy érkezett meg valahova, vagy csak elég érdekes fotótémának találta a jelenetet), és olyan rajongó is van, aki afelől érdeklődött, hogyan tudott Kardashian pisilni a jelmezben (valószínűleg sehogy, de a MET-gálák után ettől aligha jön zavarba). A celeb nem magányosan halloweenezett, férje, Kanye West is egy meglehetősen bizarr ruhát öltött magára, amiben minket egy robotlégyre emlékeztet. 

Bár a celeb ruhakoncepcióját nem sikerült megérteni, a Page Six kinyomozta, hogy a palást 3690 dollárba, vagyis körülbelül 1,1 millió forintba, a feszülős nadrág pedig 2850 dollárba, azaz kvázi 860 ezer forintba került. Ha ez a fura ruha önnek nem elég, és szeretne további bizarr szettekkel megismerkedni, ajánljuk egy korábbi cikkünket, amiben egy rendhagyó anorákot mutattunk be.