tegnapi hírekben még csak arról volt szó, hogy a coviddal diagnosztizált Majka párja, a fenti képen is látható Majoros Hajnalka biztos benne, hogy ő és a gyerekek is el fogják kapni a vírust a rappertől. Mára az alábbi videóból kiderült, hogy az egykor Dundika néven modellkedő híresség tényleg már el is kapta a betegséget. Majka a videónaplója negyedik részében a kórházból jelentkezett be, nincs annyira rosszul, de kisebb elváltozások látszanak a tüdején, ezért tartották bent.

További hírek, még rövidebben:

  • Szintén covidos Galambos Lajos ügyvédje, és maga a zenész is kórházba került, de ő vesegörccsel, ezért nem tudott részt venni büntetőperének legutóbbi tárgyalásán, írja a Blikk.
  • Szabó Zsófi az év elején néhány hétre lejött az Instagramról és a Facebookról, meséli szintén a Blikknek.
  • A Konyhafőnök VIP beharangozójából kiderült, hogy a műsorban egy ponton Nagy Alexa, a Barátok közt színésznője elvágja az ujját és elájul. Ő is a Blikknek mesélt erről részletesebben, hozzátéve, hogy az ujja végét azóta sem érzi.
  • Én sem vagyok egy megállás nélkül megüdvözült mosollyal élő ember, én is konfrontálódom, kétségbeesem, lelombozódom” – mesélt magáról sok érdekeset Pokorny Lia a Velvetnek.
  • Az pedig a Bréking című műsorban volt, hogy Fésűs Nelly elbüszkélkedett vele, hogy ő már szexelt repülőgép mosdójában. Alább lehet megtekinteni erről a videót.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Majka coviddal, Galambos Lajos vesegörccsel van kórházban és más hírek

A Bréking című műsorban pedig azzal büszkélkedett egy híresség, hogy szexelt már repülőgép mosdójában. Mutatjuk, ki volt az.

3 · Nov 10, 2020 09:09am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments