Augusztusban született meg Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt első gyermeke, Lyla, akiről eddig még csak egyetlen fotót mutattak, azon sem látszott túl sok a bébiből. A házaspár azóta sem sok információt közölt gyermekükről, megtette azonban helyettük az anyuka öccse, Patrick Schwarzenegger, aki a Today Show-ban beszélt az újszülött első hónapjáról, számolt be róla az E! News.

Nagyon nehéz volt a koronavírus idején ezt megélni. Chris az új Jurassic Parkot forgatta Londonban, szóval elég kemény időszak volt Katherine-nek.

És ha már a világjárványt említette: az újdonsült anyuka öccse és édesanyja is csak úgy találkozhatott az újszülöttel, hogy előtte letesztelték magukat. Patrick Schwarzenegger szerint nővére olyan sokáig a szülés hatása alatt volt, hogy csak nagyon lassan tudatosult benne, hogy már anyuka. Egy forrás korábban elmondta, hogy Katherine Schwarzenegger a szülés utáni első hónapjában a legtöbb munkáját lemondta, hogy kizárólag a gyermekére koncentrálhasson.

Az első hónapban lemondta a munkái nagy részét, amit a legnagyobb örömmel tett. Hat hét után már alig várta, hogy kimozduljon, és csináljon valamit. Nagyon elővigyázatos volt a koronavírus miatt, ráadásul a Los Angeles-i levegő szennyezettsége miatt sokáig inkább otthon maradtak.