Több cikkünkben is értekeztünk róla, hogy Britney Spears bírósághoz fordult, hogy 12 év után végre megszüntessék apja felette gyakorolt gyámsági jogkörét, aki az énekesnő idegösszeomlása után vette gondjaiba lányát. A sztár keresetét azonban elutasították, írta többek között a BBC is, pedig az egyik utolsó tárgyaláson Britney Spears ügyvédje kijelentette, amíg az énekesnő nem kontrollálhatja saját maga a karrierjét, nem áll a színpadra. 

Az énekesnőnek, aki csak az ügyvédjét küldte a tárgyalásra, saját maga egyszer sem jelent meg, az ítélet meghozatala után bokszolni támadt kedve, jobb- és balegyeneseit meg is mutatta Instán a követőinek. (Hogy mire gondolhatott az ütések közben, azt már találja ki ön.) Spears a bejegyzésében szokásához híven nem beszél a perről, azt azonban leírta, hogy neki és az edzőjének is negatív lett a koronavírus-tesztje. 

A bokszolós videó előtt egy inspiráló gondolatot osztott meg, ezt is aznap, amikor döntöttek gyámságáról:

Ugorj tovább az álmaid felé. 

Végül a legutóbbi bejegyzése, amit több órával a bíróság döntésének meghozatala után tett közzé, szintén egy bölcseletet tartalmaz, a saját idézetét osztotta meg Spears, ami szabad fordításban kábé annyit tesz, hogy:

Az ima kulcsa a csend, a többi Isten.