Másfél éve szakított egymással a Feleségek luxuskivitelben című realityvel ismertséget szerzett Vasvári Vivien és férje, Szegedi Ferenc, azaz Fecsó. Rengeteg hír jött azóta a válásról, és a felek most erősítették meg a Blikknek, hogy véget ért az eljárás, hivatalosan is felbontotta a házasságukat a bíróság.

Végül havonta 200 ezer forintot fizetek, valamint fizetem majd a taníttatását is

– nyilatkozta a volt férj. Természetesen Edwardnak, a pár két éves kisfiának a taníttatásáról van szó.

A válás mellé van egy hír egy házasságkötésről is. Hódi Pamela és Tóth Bence már jegyben jártak, de szakítottak, aztán újra összejöttek. Most a Hot! magazin címlapján tették közzé, hogy megtartották az esküvőt, sőt, Hódi Pamela második gyermekével terhes (az első gyermekének apja Berki Krisztián, akivel folyamatos harcban áll a kislány nevelése miatt). Hódi Pamela azt meséli, egyszerre kapta vissza pozitív koronavírus- és szintén pozitív terhességi tesztjét.

Megjelent a legújabb HOT!🔥magazin, rengeteg hírességgel, érdekes történetekkel! Nem érdemes kihagyni! A címlapunkon: –...

Posted by HOT! Magazin on Wednesday, 11 November 2020

További hírek:

  • Megszületett Gryllus Dorka és Simon Kornél kisfia, erről külön posztban írtunk itt.
  • Vásáry André és Horváth Éva együtt fürdött meztelenül a Farm VIP című reality forgatásán, mesélték el a Mokkában.
  • Gerincműtétje volt Balázs Klárinak, fellépései viszont most nincsenek, így otthoni jógával tartja magát karban, tudósít a Bors.
  • Puzsér Róbert nem fog örülni, mert Varga Viktor megint új helyen tűnt fel, ezúttal az Éjjel-nappal Budapest című műsorban, ahol az énekes hat évvel ezelőtti saját magát alakítva szexjelenetet is bevállalt. „A sorozatba igyekeztem belecsempészni az életről való gondolataimat is, illetve az összes feltűnésemkor a saját készítésű ruháimat viseltem” – nyilatkozta Varga Viktor a Blikknek.
  • Ha az ön számára nem derült ki éppen elég Rácz Jenő sztárszakács párkapcsolatáról a Nyerő páros című műsorból, akkor nézze meg a Fókusz új videóját, az augusztusban tartott lánykérés is szóba kerül benne!
  • Az NLC foglalta össze mindannyiunk számára a Life TV Vacsorakirály című műsorának legutóbbi adását, amiben a Való Világ-győztes Aurelio Caversaccio azt meséli el, hogy most lenne egy négyhónapos gyereke, ha éppen terhes barátnőjével egy évvel ezelőtt nem szúrja el a kapcsolatát. De elszúrta, így a lány december 24-én azt közölte vele, hogy elvetette a babát. Mindent összevéve Aurelio most mégis boldognak mondja magát a Blikknek adott friss interjújában, ahol azt is említi, hogy őutána már egyik Való Világ-széria sem volt emlékezetes.
  • Lékai-Kiss Ramónát a XIXO reklámjának a forgatásán telibespriccelte a reklámozandó üdítő. „Ahogy egy filmforgatásnál általában, most is többször felvettünk minden jelenetet, és ennél a snittnél minden alkalommal új dobozt nyitottam ki. Az egyik doboz tartalma annyira rám fröccsent, hogy át kellett öltöznöm és a sminkemet is javítani kellett. Szerencsére a stylist és a sminkes is fel volt készülve erre az eshetőségre, így fél óra múlva már folytathattuk is a forgatást” – meséli a színésznő-műsorvezető. A baki felévtelét a YouTube-on itt lehet megnézni.
  • Valamint Fekete Pákó mindig üzen nekünk, ha új klipje van, és most is üzent, mert megint van új klipje. Ezúton is üdvözöljük őt és szeretettel mutatjuk minden érdeklődőnek a Mayo című dalt.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vasvári Vivien és Fecsó most vált el hivatalosan, Hódi Pamela viszont terhes és férjhez ment

Hírek: Fecsó havi 200 ezer Ft tartásdíjat fizet majd, Hódi Pamela egyszerre lett terhes és koronavírusos, VV Aurelio barátnőjének abortusza volt karácsonykor.

3 · Nov 12, 2020 09:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments