Nem tetszett a Warner Bros-nak a Johnny Depp körüli felhajtás, akinek a The Sun bulvárlappal folytatott perében (amit első fokon elvesztett) nagyon sok kellemetlen dolog nyilvánosságra került Amber Heardös volt házasságáról. A filmstúdió ezért azt kérte a színésztől, inkább vonuljon vissza és ne vállaljon szerepet jelenleg készülő legújabb Legendás állatok-filmben. A színész tisztelettel meghajolt a Warner Bros kívánsága előtt, és kiszállt a produkcióból, aminek persze rajongói nem örültek, úgyhogy a maguk módján bosszút is álltak.

 

Valószínűleg a Depp-rajongók állhatnak amögött a petíció mögött, amely a színészről  vadabbnál vadabb dolgokat állító Heardöt  szeretnék rávenni, hogy ha már a volt férjének offolnia kellett egyik filmes munkáját, ő se szerepeljen az Aquaman 2. részében, írja a  Entertainment Weekly.  A petíció azonban korántsem ért célba: Heardöt nem lehet eltántorítani a munkától. 

A social média-felületeken terjedő fizetett pletykák és fizetett hirdetések nincsenek hatással a filmkészítők döntéseire. Csakis a rajongóknak köszönhetjük, hogy az Aquaman után készül az Aquaman 2. Izgatottan várom, hogy elkezdjük a forgatást jövőre.