Már több mint egy hónapja, hogy beszóltak Lana Del Reynek, amiért egy közönségtalálkozón lyukacsos arcmaszkot viselt. Ami lehet ugyan, hogy divatos volt, de a koronavírus terjedésének megfékezését biztosan nem segítette, erre az énekesnő követői fel is hívták a figyelmét. Ám nemcsak a kommentelők, hanem a Michigan Post is élcelődött a dolgon – az énekesnő ezt már nem hagyta szó nélkül. 

Jó cikk. A maszk belső felén műanyag volt. Általában a stylistok ilyeneket gyártanak. Nem szokásom reagálni a cikkekre, mert nem érdekelnek, de ez most kivétel. A klipemben is ilyen maszkot viselnek a táncosaim. Szerencsésnek érzem magam, hogy egy olyan csapatom van, ami képes ilyen maszkok tervezésére és elkészítésére.

És ez még nem minden: a The Michigan Daily azt is állította Reyről, hogy titokban Trumpot támogatta a kampány alatt, a lap szerint az énekesnő vintage-stílusa is azt támasztja alá, hogy a republikánus Trump nézeteit vallja. 

Még egyszer: nem hinném, hogy bárkinek bármi köze lenne hozzá, de már egyszer elmondtam, kire szavaztam. 

Az énekesnő arra az esetre utalhat, amikor az egyik rajongójának, aki azt írta, hogy Rey Trumpra szavazott, azt válaszolta, hogy 

Baszd meg magad!

– fotózta ki az azóta már nem megtalálható kommentet a BuzzFeed. De többször is előfordult, hogy trumpistának titulálták az énekesnőt. Egy másik illető Twitter-oldalán a választások utáni szavazatszámláláskor örömtelin megosztotta, hogy mennyi állam borult pirosba (ezzel jelölték a republikánus többségű államokat) és betaggelte az énekesnőt. Rey csípősen azt válaszolt neki, hogy attól, hogy betaggeli őt a posztjában, nem fogják többen nézni a profilját.