D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal műsorának aktuális vendége Nagy Zsolt volt, aki elmondta, ha valami olyasmit lát és hall, amivel nem ért egyet, hangot ad a véleményének, még akkor is, ha tudja, ezzel nem lesz népszerű. A színész a családon belüli erőszak témájáról is többször beszélt nyilvánosan – az édesapjához fűződő viszonya emiatt további károkat szenvedett.

Nem bírom elviselni a családon belüli erőszakot, ki is tagadott az apám, mert nyíltan beszéltem arról, ami a gyerekkoromban történt [...] Azt mondta, hogy nem kell többet hazamenni [...] Fáj, szükségem lenne rá, meg az apámra is. De ő már képtelen szembenézni a múltjával, nem is kell, már 70 éves, nemsokára vége a történetnek és meg fog halni. Nekem kell valamit kezdenem ezzel. 

Nagy az alkoholproblémáiról is beszélt, amivel egy ideje sikeresen veszi fel a harcot:

Alkoholista vagyok, éppen jövök le. Egy hónapja tiszta vagyok. Ezt most már el kellett mondani. (...) Mindig visszaestem, nem volt elég erőm, de most minden összesűrűsödött és válaszút elé kerültem.

14 éves korában kezdett el inni, de akkor még csak alkalmanként. Akkor változott a helyzet, amikor elkezdett foglalkozni a színészettel és „minden este ment az okosodás, a fejtágítás, az őrület, a saját sebeink feltépkedése”. Ezt olyan fájdalmasnak élte meg, hogy azt érezte, kell valami, ami „tompítja” az érzéseit.