Alább mutatjuk az InStyle magazin magyarországi kiadása legújabb számának a címlapját, amin Sztarenki Dóra színésznő mellett Szabó Máté Enigma látható, akiért pont a múlt héten rajongtunk egyet itt a Velveten.

Napjainkban a szépségideálok változnak, a szépséggel kapcsolatos korlátok és konvenciók pedig ledőlnek, hála például az olyan bátor karaktereknek, mint Szabó Máté és drag queen alteregója, Enigma, és az olyan nyitott, elfogadó eszméket képviselő embereknek, mint Sztarenki Dóri. Sminkelheti-e magát egy férfi, és lehet-e így a címlapon? És mi van, ha egy nő nem feltétlenül vágyik full sminkben töltött mindennapokra? A fotózáson két címlapsztárunk azonnal megtalálta az összhangot, a képek pedig magukért beszélnek

– írja Alberti Petra, az InStyle főszerkesztője a címlap kapcsán, és ezen kívül fontos azt is megjegyezni, hogy ilyen nyomtatott divatmagazin címlapján Magyarországon drag queen még sosem szerepelt. A címlap fotósa Martin Wanda volt, a stylist Lakatos Márk, valamint közreműködött még Alpek Mónika, Mojzes Nóra, Svégel Gergő és Belovai Nóra. Hasonló mérföldkő volt egyébként tavaly, amikor Ónodi Adél lett az első magyar transznemű címlaplány a most megszűnő Elle magazinnál.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ilyen még nem volt: címlaplány, sőt, címlapkirálynő lett egy magyar drag queen

Sztarenki Dóra színésznő mellett Szabó Máté Enigma teljes dragben látható az InStyle új címlapján.

241 · Nov 24, 2020 05:58pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments