Néhány napja mutattuk meg, milyen valósághűre sikerült a Korona negyedik évada, amiben két új szereplő is van: a Lady Dianát alakító Emma Corrin és a Margaret Thatchert alakító Gillian Anderson. Mi most az előbbiről, a 24 éves Corrinról értekeznénk tovább, akit a GQ magazin legfrissebb címlapján alig lehet felismerni. Mielőtt megmutatnánk a fotósorozatot, emlékeztetőül íme, így néz ki a netflixes sorozatban:

Ez pedig itt már a GQ-címlapja, ahol sötét hajjal, kevesebb fodorral és több bőrrel láthatjuk a színésznőt, mint a Koronában.

A magazin interjújában természetesen elsősorban Lady Diana megformálásáról beszél a színésznő:

Nagyon izgalmas volt megformálni őt, mert olyan oldalát mutathattam meg, amit eddig még nem ismertek az emberek. 

A hercegné stílusról azt mondta, sokkal jobban tetszettek neki azok a ruhák, amiket még civilként viselt, a házassága előtt. A hercegnői habos-babos ruhák már annyira nem jöttek be Corrinnak, amin nem is csodálkozunk, látva, milyen ruhákba bújt a GQ magazinnak. A színésznő azt is elmondta, azok a jelenetek voltak számára a legnehezebbek, amikor azt kellett eljátszania, hogy a több éven át bulimiával küzdő Diana hánytatja magát. 

Nyíltan beszélt róla, amivel hihetetlenül megelőzte a korát.  

Corrin hozzátette, Lady Diana bulimiája a hercegnő szorongásának és mentális problémáinak következménye volt, nagyon fontosnak tartotta, hogy ezt hitelesen ábrázolják a sorozatban.