Ismét megtörve és megrendülve búcsúzunk zenész barátunktól. Balázs Fecó Nyugodj Békében. Az Apostol együttes tagjai mély fájdalommal búcsúznak tőled.

Posted by Apostol együttes on Friday, 27 November 2020

Amióta az Apostol együttes bejelentette a fenti posztban, hogy elhunyt Balázs Fecó, sorban jelennek meg a hazai hírességek megemlékezései a közösségi médiában, ezekből szemlézünk alább. Balázs Ferenc csütörtökön, 69 évesen, koronavírusban halt meg.

Hajdú Péter az alábbi posztban a következőket írja róla:

Újabb kiváló zenészt és kiváló embert veszítettünk el. Jó utat, Fecó!

Schobert Norbert egy közös videót osztott meg a Facebookon.

Tóth Vera egy közös képet posztolt fekete-fehérben.

Balázs Andi szintén egy közös képpel búcsúzott névrokonától, jó utat kívánva, amíg Lotfi Begi azt írja itt az Instagramon, hogy „a magyar könnyűzene ikonikus alakja távozott az égi zenekarhoz”. Pély Barna az Évszakok című dal videójával emlékezik a Facebookon itt, Vujity Tvrtko pedig egy dalszöveggel, szintén a Facebookon.

Frissítés!

A cikkünk publikálása óta megjelent újabb posztok közül muszáj kiemelni Görög Zita megemlékezését. Ő ezt írja:

Apámtól tanultalak. Nehéz pillanatokban voltál kapaszkodója. És maradtál. Kemény bányászemberek üvöltötték vodkával átitatva a nótáitok. Sokszor volt rá okuk... A bányák nem szólnak, mielőtt beomlanak.

Mikor találkoztatok, ő boldogan, könnybe lábadt szemmel mesélte minden sor, minden dal jelentőségét, s te a vállát veregetve hallgattad. Hallgattad! Sokat jelentett neki. S akármikor futottunk össze Óbudán, kérdeztél felőle. Olykor küldtél egy cd-t, egy könyvet neki. Te vagy az egyik legszebb örökségem, amit apámtól kaptam. Isten veled!

Majka pedig a következőket írta Balázs Fecó egy fotójához:

„Rád bízom merre... ne ez a bolygó legyen!!” Viszlát Mester

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Így emlékeznek a hazai hírességek Balázs Fecóra

69 éves korában vitte el a zenészlegendát a covid, többek között Tóth Vera, Hajdú Péter és Lotfi Begi is megemlékezett már róla egy-egy posztban.

80 · Nov 27, 2020 11:37am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments