Ebben a posztban hazai hírességekkel kapcsolatos híreket foglalunk össze, kezdve két kisbabás hírrel.

Egyrészt megszületett Herceg Dávid, a The Voice című műsorból megismert énekes első kisfia, Noah, tudta meg a Blikk. Az énekes márciusban házasodott össze feleségével, Biankával – az anyuka és a kisbaba is jól vannak, Herceg Dávid repes az örömtől, és olyanokat nyilatkozik, hogy:

És hiába rossz ez az év sok mindenkinek, az én magánéletem a lehető legjobban alakult!

A babáról Herceg Instagramján meg lehet nézni egy képet.

A Ripost című újság kisbabával kapcsolatos híre pedig az, hogy keresztapának kérték fel Schmuck Andort, akiből november 29-én lett keresztapa a Bazilikában. A lap a következőket teszi hozzá:

Egy keresztelő után természetesen mindenkiben felmerül a kérdés: ha Andor ennyire szereti a gyerekeket és kiegyensúlyozott házasságban él, vajon mikor érkezik a kis Schmuck! Nos, a politikus szerint erre se kell már sokat várni!

Két videót szeretnénk még az ön figyelmébe ajánlani, az elsőt Lakatos Márk posztolta a Facebookjára, reagálva Szájer József szexbotrányára. A stylist-műsorvezető azt mondja, a politikus kihasználhatná a hirtelen jött nemzetközi ismertséget egy új, liberális párt alapítására. Mivel Szájert a külföldi lapok „Horny Hungarian”-ként, azaz kanos magyarként emlegetik, Lakatos Márk azzal viccel, hogy akár Horny is lehetne a párt neve, de igazából az Eresz nevet találná a legjobbnak.

És teljesen más téma, de Hevesi Kriszta szexuálpszichológus arról beszélt a Life TV Bréking című műsorában, hogy 18-19 éves korában modellként dolgozott, és ekkor előfordult vele, hogy „egy ismert fotós” megtámadta, meg akarta erőszakolni, teljes testével ráfeküdt a fiatal lányra. Hevesi, aki Kabát Péter botránya kapcsán nyilatkozott hasonló témáról nemrég a Velvetnek, annak idején futva tudott elmenekülni a helyszínről.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Herceg Dávid apa, Schmuck Andor keresztapa lett, Lakatos Márk pártalapítást javasol Szájernek

Hírösszefoglaló: Lakatos Márk szerint az Eresz jó név lehetne Szájer József új, liberális pártjának, Hevesi Krisztát pedig anno megtámadta egy ismert fotós.

2 · Dec 02, 2020 11:34am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments