A hazai hírességek folyamatosan ontják a posztokat a közösségi médiában, de mi itt a Velveten mindig kiszűrjük önnek a javát. Ebben az Instahíradóban például hazai hírességek friss és igen attraktív posztjait mutatjuk meg, a lényegre szorítkozva csak öt darabot, kezdve Pásztor Annával. Az énekesnő jelenleg a Dancing With The Stars című műsorban szerepel, ahol hétről hétre más táncot kell betanulnia. Azt mondja, fizikailag borzasztó strapa a felkészülés, de megéri:

Igaz, hogy alig bírok megmozdulni, szinte minden porcikám fáj vagy sérült valamikor az elmúlt 10 hétben, de legalább visszakaptam a gimis hasfalam!

Metzker Viktória egy olyan jakuzziból osztott meg képet, ami valahol a város fölött, egy tetőn található.

Becsülj meg minden olyan percet az életedben, ami mosolyt csal az arcodra!

– tanácsolja a DJ, aki nemrég nyerte meg a szavazást ebben a heti trendben elég fölényes győzelemmel. Metzker azt meséli, hogy pár napot barátokkal összezárva töltöttek, és többek között társasjátékozással, illetve a jakuzziban kávézással töltötték az időt.

Tóth Andival több dolog is történt mostanában: megjelent egy új klipje, amiben a Mistletoe című Justin Bieber-számot dolgozzák fel 5 másik énekessel együtt, valamint volt forgatni a Life TV-ben. Ez utóbbit ebben az enyhén szólva nem előnytelen szettben abszolválta.

Kedvenc kanadai-magyar influenszerünk, Mészáros Mercédesz közben az alábbi, hipnotikus hatású, fehérneműs fotót osztotta meg magáról.

És az alábbi poszttal egy kicsit megkéstünk, mert már három napos, de ha ma már foglalkoztunk Rihanna karácsonyi, fehérneműs reklámfotóival, hasonlítsuk velük össze Mádai Vivien Triumph-hirdetését, mert lehetne amellett érvelni, hogy felveszi a versenyt!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pásztor Anna megmutatta, hogy visszakapta a gimis hasfalát, Metzker Viktória jakuzziból osztott meg képet

Attraktív kontent magyar hírességektől: Tóth Andi a Life TV-ben vörösben volt dögös, Mádai Vivien pedig melltartót reklámoz, de hogy!

17 · Dec 03, 2020 05:37pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments