A hazai valóságshow-k történelme valamiért a kezdettől fogva úgy alakult, hogy ezekben a bentlakásos műsorokban a legérdekesebb dolognak a szex volt és van beállítva. És mi a második dolog a meztelenkedés után, amiért érdekes egy realityt nézni? Hát természetesen a dráma, a vita az agresszió. Ez így megfogalmazva elég rosszul hangzik, de ettől függetlenül könnyen előfordulhat, hogy ennek a műsorformátumnak a nemzetközi sikere nagy részben valóban azon alapszik, hogy remekül meg lehet benne figyelni, hogy az összezárt emberek között milyen konfliktusok hogyan alakulnak ki, és ezeket milyen módokon, milyen eredménnyel próbálják feloldani.

Nos, a Való Világ tizedik, jelenleg futó évada mostanra ért el oda, hogy a játékosok elkezdtek elég durván egymásnak esni. Mindez ráadásul két párkapcsolatszerűség miatt alakult ki, Dani és Virág szexeltek is egymással, majd Gábor figyelmeztette Virágot, hogy lehet, hogy Dani nem puszta szívszerelemből tette ezt. Moh és Merci is közelebb kerültek egymáshoz, Mercit Fruzsina figyelmeztette, hogy ne legyen naiv, és innentől jöttek az egyre hevesebb összeszólalkozások, ezeknek a csúcs(=mély)pontjait idézem alább a videókból kiválogatott legerősebb idézetekkel, amelyekből úgy tűnik, a játékosok a feszültségre elsősorban kiabálással és káromkodással reagálnak.

Ennek a posztnak a szövege és videói rendkívül sok trágár szót tartalmaznak, ha ön nem szeretne ilyeneket olvasni vagy hallani, jobb, ha nem görget tovább.

1. Olyan emberek okoskodnak bazmeg... akik azt se tudják, mi az a mindzsó!

VV Renátó mondatát a fenti videóban VV Dani fejezi be, de VV Gáborról van szó. Ő ugyanis azzal haragított magára jópár férfit a villában, hogy VV Virágnak megmondta, hogy VV Dani, khm, közeledése lehet, hogy nem több taktikázásnál, holott VV Virág tényleg érez valamit szexpartnere iránt. 

2. A kutya nem vett észre téged bazmeg!

A fenti beszélgetés legelején VV Bálintnak rögtön már azzal baja van, ahogy VV Gábor ül a zsámolyon. Pökhendinek, szarkeverőnek nevezik egymást, majd Bálint a fenti szavakkal adja Gábor tudtára (hagyom a fenébe ezt a VVzést innentől), hogy az ő segítsége nélkül Gábort senki észre se vette volna.

3. Te egy vírus vagy bazmeg.

A 4. percnél fajul el a fenti vita egy ordibálos veszekedéssé, itt beszáll VV Dani is, aki felhánytorgatja Gábornak, hogy „mögöttem áskálódtál Virággal”. Bálint vírusnak nevezi Gábort ekkor is és más alkalommal is, és amikor ezután Gábor Bálint vállára teszi a kezét, akkor Bálint azzal reagál, hogy „ne nyúlj hozzám”.

4. Ezt mondom, bazmeg, hogy kurvára mindenki tudja bazmeg, hogy mi a faszom jó a Mercédesznek bazmeg, és kurvára mindenki tudja, hogy mi kell neki bazmeg. Mert mindenki kurvára tudja, hogy másnak mi kell, bazmeg.

A fenti videó ugyan Gábor és Bálint vitájának a folytatásáról szól, de Moh szókincsének terjedelméről is meggyőző képet kapunk belőle.

5. A Gábor egy szarkeverő kis geciláda, ezt fogd föl!

Ezzel a mondattal nyitja Bálint a fenti videót, a jótanácsát Virághoz intézi, aki erre el is sírja magát. „Nyilván most nem fogok mentegelőzni, ezt nem csak tizenketten látjuk, hanem nyilván hétmillió ember is lehet, hogy nézi” – mondja valamivel később Gábor, aki ezek szerint azt gondolja, hogy az ő drámájuk rekordnézettséget fog hozni az RTL II-nek.

6. Te Gábor, te hol voltál, amikor az egyik kislány rosszul viselkedett? így beálltál az egyik tuja mellé, te hülye!

Ugyanebben a videóban Dani is nekimegy megint Gábornak, és a végén azt mondja, hogy Bálinthoz hasonlóan ő is Gábor mellett állt korábban, de most csalódtak benne és nem hajlandóak többet kiállni mellette. „Inkább a magány, mint a szar társaság” – válaszol erre Gábor.

7. Te nem csak részegen vagy hazug, józanul vagy a leghazugabb szarkeverő bazmeg!

Ezt Renátó mondja Vivinek a fenti videóban, és amint a részlet címéből is látszik, Merci egyetért, mert szerinte is Vivien volt az, aki „megcsinálta a szart tizenkét ember között”.

8. Egy kétszínű köcsög vagy bazmeg, engem te ne oktassál!

Az általános ordibálás közepette egy ponton Gina jól beolvas Mohnak azzal, hogy „mindenkivel jóban akarsz lenni bazmeg, de nem szívből, hanem színből”. Gina itt azt nehezményezi, ahogy Moh a párbajkor viselkedett. Hogy egy kicsit oldjam a feszültséget itt a drámázás közepette, álljon most itt lazításként egy kép egy kétszínű köcsögről!

9. Olyan vagy, mint egy kétszínű liba

A kétszínűzés nagyon megy az idei Való Világban, ezt a jelzőt Fru is megkapta, a fenti videóban Danitól.

10. A hajam az egyenlő az undorítóval. Ilyen mosott szar fejem három nap alatt most a legrondább. Hiába el fogom kezdeni magam sminkelni, lófaszt se fog érni.

És végül Gina a fenti videóban megmutatja, hogy a játékosok nem csak egymásnak szólogatnak be, hanem néha saját maguknak is, még ha saját rondasága láttán Ginának nehezére esik nyelvtanilag épkézláb mondatokat összefűzni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A szex után jön a dráma: íme 10 kemény beszólás a VV10-ből

„Te egy vírus vagy”, „ne nyúlj hozzám”, „kétszínű köcsög”, ilyeneket mondanak egymásnak a játékosok, amióta elfajult egy-két konfliktus. Videók, idézetek!

36 · Dec 03, 2020 01:46pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments