GettyImages-1177644483

Millie Bobby Brownt annyira kikészítette egy rajongója, hogy törölte magát TikTokról

2020.12.05. 13:41

A leginkább a Stranger Thingsből ismert Millie Bobby Brown egy zaklatott hangvételű, fekete-fehér videót töltött fel Insta-oldalára, ahol már majdnem 40 millió követőt gyűjtött össze. A 16 éves színésznő elmondta, egy rajongó annyira felbosszantotta, hogy rájött, több tiszteletet érdemel, dühében pedig letörölte magát TikTok-ról, írta az E! Online.

Brown elmesélte, hogy amikor az édesanyjával elment karácsonyi bevásárolni, egy rajongója felismerte, és megkérte, hadd videózhassa le, amit a színésznő visszautasított. 

Miért akarna bárki is levideózni? Csak engem! Nem arról volt szó, hogy mindkettőnket. Nem kell magyarázkodnom senkinek. Ha nem akarom, hogy levideózzanak, akkor nem akarom.

De a rajongó nem adta fel, a kasszánál azt vette észre Brown, hogy mégis lefilmezték. 

Még mindig ismerkedem ezzel a helyzettel, ami még mindig elég nyomasztó. Nincs jogom nemet mondani? (...) Több tiszteletet kéne mutatnunk egymás iránt, teljesen mindegy, hogy ki vagy és mivel foglalkozol. Ez csak illem kérdése. 

A színésznő később ismét bejelentkezett Insta-oldaláról, hogy megnyugtassa követőit, már megnyugodott, minden rendben van vele. Közben a Stranger Things íróinak Twitter-oldalán is megjelent egy új bejegyzés:

Legyetek kedvesek egymással. Legyetek empatikusak. Viseljetek maszkot. Ezek a dolgok semmibe sem kerülnek, és semennyi energiádba sem telnek.