10 éve, hogy VV Béci és húga bekerültek a Való Világ 4 évadába, ami gyökeresen megváltoztatta az azóta  Young G művésznéven zenélő celeb életét. VV Béci Youtube-csatornájára egy 17 perces videót töltött fel, melyben feleleveníti a való világos emlékeit, szúrta ki a Bors

Beszélt például arról, hogy az egykori villalakó társával, Simon Olivérrel továbbra is nagyon jó barátok, Baukó Évával is találkozott már (bár a villában való köpködéséről elítélően beszélt), de fogalma sincs, mi van Alekosszal, és nem is érez rá késztetést, hogy találkozzon vele.

Gyerekek, ez az ember rendesen egy retardált. Nem tudok rá jó jelzőket mondani. Akkor, amikor bent voltunk, soha egy jó élményem nem volt az Alekosszal. 

Miután kijöttek a villából és néha még találkoztak, egy-egy órára el tudta viselni a társaságát, de napokig már nem bírná ki a közelében. 

A videóban azt is elmondta, hogy semmi sem volt megjátszva, nem voltak beépített emberek, amikor veszekedtek egymással a játékosok, valódi indulatok voltak a szavak mögött. 

Bár a szériát nem nyerte meg, mégis győztesnek érzi magát, már 10 éve zenél és fantasztikus eredményeket ért el.