A királyi családnak nem tetsző módon reklámozta a Netflix a Diana: Saját szavaimmal című dokumentumjét, melyben a hercegné '90-es évek elején, kazettára rögzített interjúi hallhatók. Bár a Netflix a dokumentumfilm elején hangsúlyozza, hogy a többnyire Diana királyi családban töltött éveit csak a hercegné szemszögéből ismerhetik meg a nézők, ehhez mérten ítéljék meg a hallottakat, a királyi család még így is bosszankodik, írja a Daily Mail.

A Diana: saját szavaimmal sok kérdésedet megválaszolja

- posztolta a Netflix Twitter-oldalára a filmet reklámozva. 

Egy királyi családhoz közel álló forrás a Daily Mailnek azt mondta, a fenti bejegyzést a Buckingham-palotában otrombának tartják, mintha arra utalnának, hogy sötét, gonosz titkokat takargat a királyi család. Főleg, hogy a Koronában sem mindent úgy ábrázoltak, ahogy az a valóságban történt. 

Az egy dolog, hogy egy olyan drámát készítenek, ami még az írója szerint sem felel meg teljesen a valóságnak, de hogy a Netflix arra használja a közösségi oldalakat, hogy olyan bejegyzéseket tegyen közzé, amik egyoldalúan mutatják be a történteket, egy igazi szervezett trollkodás. Elég aljas.