Ez a poszt egy rövid összefoglaló olyan hírekből, amelyek hazai hírességekkel kapcsolatosak.

Nagy feltűnést keltett például, hogy Istenes Bence még szombaton, az Álarcos énekes című műsor kezdetén úgy indításképpen adott egy csókot Sebestyén Balázs szájára. A Facebookunkon a rengeteg komment is jól mutatja, mennyire megosztó húzás volt ez, mindenesetre volt, aki azt kifogásolta, hogy a koronavírus-járvány idején nem túl bölcs dolog csak úgy random puszizkodni, mint az alábbi videóban.

Ez utóbbi kritikákra reagált a műsort készítő csatorna, az RTL Klub, akiknek hivatalos reakcióját a 24.hu nyomán idézem:

Az Álarcos énekes közreműködőit minden egyes adást megelőzően tesztelték. Balázsnak és Bencének is negatív volt a tesztje. A stúdióban szigorú egészségügyi biztonsági szabályokat vezettünk be a hatályos jogszabályoknak megfelelően, így mindenki a lehető legnagyobb biztonságban volt a stúdióban a felvételek alatt.

További hírek:

  • Azt írja a Hang.hu nevű oldal, hogy az ügyészséggel kötött megegyezéssel zárult Hajdú Péter büntetőügye. A műsorvezető-producer, mint elsőrendű vádlott a jogerős ítélet szerint másfél év szabadságvesztést kapott, aminek végrehajtását azonban a bíróság 4 év próbaidőre felfüggesztette. Hajdúnak ezen kívül 5 millió forint pénzbüntetést is kell fizetnie. A vád, amiben a hírességet bűnösnek találták, nagy vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás bűntette, valamint folytatólagosan elkövetett hamis magánokirat felhasználása volt.
  • Egy újdonság az RTL háza tájáról: a BeleValóVilág című reality-kiegészítő műsor új műsorvezetője Gáspár Győző mellett Schumacher Vanda lesz, aki a Mellékhatás, A tanár és az Éjjel-nappal Budapest című produkciókban vett részt korábban, írja a műsor hivatalos honlapja.
  • Lakatos Márk azzal kezdte a hetet, hogy egy Facebook sztoriban megosztotta a gondolatait a nyilvános, internetes megszégyenítésről azt firtatva, hogy vajon hol van a határa a mémgyártásnak, mások kinevettetésének, cikizésének (Dancsó Péter is belefutott egy ilyen botrányba a közelmúltban). A stylist-műsorvezető friss videójában említi Monica Lewinsky TED-talkját a témában, én részemről John Oliver és a Last Week Tonight összeállítását ajánlom még nagyon lelkesen, és ezzel rögtön össze is jött majdnem egy órányi elgondolkodtató néznivaló.
  • A Blikk azt a témát is bedobta ma reggel, hogy Shane Tusup havi 800 ezer forintot kap az államtól a mai napig azért, mert egykor Hosszú Katinka edzője volt.
  • A napokban elhunyt Pécsi Ildikóra emlékezett Gát György az RTL-en a Reggeliben, a producer a Linda című sorozatban dolgozott együtt a színésznővel. A visszaemlékezést az alábbi videóban lehet megtekinteni.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek: nem volt veszélyes az Istenes-Sebestyén-csók, Hajdú Pétert felfüggesztett börtönre ítélték

Az RTL közleményt adott ki a megosztó pillanatról, Hajdú Péter 1 év 6 hónap – 4 év próbaidőre felfüggesztett – börtönbüntetést és 5 millió forint pénzbüntetést kapott. Hírek.

42 · Dec 07, 2020 03:59pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments