Az RTL Klubon az Életünk történetét vezeti Friderikusz Sándor egy ideje, és a legutóbbi adásban, vasárnap este Járai Máté színész-műsorvezetőt és feleségét, Járai Kírát maszkírozták el önmaguk idős verziójává. Őket a Nyerő páros című műsorból ismerték meg rengetegen idén ősszel, alább látható, hogy nagyjából hogy fognak kinézni 82 évesen.

A műsorban Friderikusz többek között a nyitott kapcsolatról kérdezte Járaiékat (az erről szóló videóért kattintson ide), de a kapcsolatukról Járai Kíra azt is elmondta, hogy azért nem vállaltak gyereket, mert retteg a felelősségtől és a kötöttségektől, ezzel kezdődik az alábbi videó. Járai Máté erre azt mondja, hogy „nagyon fél” attól, hogy ezt a döntést meg fogják bánni, de természetesen nem akar olyat rákényszeríteni a feleségére, amit ő nem szeretne teljes szívéből, még akkor sem, ha ez Járai Máténak egy életre szóló hiányérzetet okoz. A színész ezen kívül alkoholproblémákkal küzdő szüleiről is beszélt, azt mondja, őneki emiatt kvázi a saját szüleivel kell szülőként viselkednie. Íme a videó.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Járai Mátéék a feleség, Kíra félelmei miatt nem vállaltak gyereket

Járai Kíra retteg a felelősségtől és a kötöttségektől, Járai Máté viszont attól fél, hogy meg fogják bánni, hogy nem vállaltak gyereket, mesélte a pár az Életünk történetében.

102 · Dec 07, 2020 09:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments