A TV2-n vasárnap este a Nicsak, ki vagyok ment, ahol több zenés produkció után az adás végén úgy döntöttek, hogy a macskanőt kell leleplezni. Ábel Anitáék kitalálták, ki volt az álarc mögött: Csősz Boglárka, a Feleségek luxuskivitelben című realityből. Ha ön nem ismerné eléggé ezt az maszkbanéneklős tévéműsortípust, akkor segíthet az eligazodásban, hogy amíg az RTL-en az Álarcos énekesben a leleplezéskor azt kell skandálnia mindenkinek fél percig, hogy „maszkot le! maszkot le!”, addig a TV2-n a Nicsak, ki vagyok?-ban viszont a leleplezéskor azt kell skandálnia mindenkinek fél percig, hogy „kíí vagy te? kíí vagy te?”.

Csősz Boglárka előtt még két hírességet lepleztek le a mikulásnapi adásban, az első Oszvald Marika volt, ő festményjelmezben szerepelt és a leleplezővideója itt tekinthető meg, a második pedig egy volt luxusfeleség volt férje, Szegedi Ferenc, közismertebb nevén Fecsó, aki az alábbi videóban veszi le a csikóhalálarcot.

Ha ön szeretné követni ezt a tévéműsort az Instagramon, azt is lehet, alább kattinthat a Nicsak, ki vagyok hivatalos fiókjából egy fotóra!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy luxusfeleség és egy luxusfeleség exférje esett ki a Nicsak, ki vagyokból

A harmadik vasárnapi kieső pedig Oszvald Marika volt. Nézze vissza a leleplezővideókat, és közben skandálja, hogy „kíí vagy te? kíí vagy te?”!

2 · Dec 07, 2020 10:14am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments