A fenti, 2014-es képen látható Rihanna és Eminem, a rapper több közös számmal is sikert aratott az évek során, emiatt elég nagy meglepetést okozott, amikor tavaly kiderült, hogy még 2009-ben Eminem rögzített egy rapet, amiben egy olyan mondat hangzott el, ami magyarul például a következőképpen adható vissza:

persze, hogy Chris Brown oldalán állok, én is leverném a csajt.

Ez egy egyértelmű utalás arra az esetre, amikor Chris Brown énekes és Rihanna kapcsolatban voltak, és Brown egy alkalommal olyan durván bántalmazta Rihannát, hogy büntetőügy lett a dologból, és az énekest öt évi próbára bocsátásra ítélték. Eminem ezzel kapcsolatban érezte úgy, hogy ki kell állnia Brown, illetve a nőverés mellett, de aztán meggondolta magát, és a végül kiadott albumra ez a sor nem került fel. A dolog nemrég mégis kitudódott.

Eminemnek januárban jelent meg egy albuma Music To Be Murdered By címmel, és tegnap megjelent az album folytatása, vagyis B oldala új számokkal. Ezek között van egy Zeus című szerzemény is, és az Entertainment Weekly tudósít róla, hogy ebben Eminem elnézést kér Rihannától a 2009-ben készült albumról végül direkt kihagyott, de nemrég mégis kiszivárgott sorért.

Teljes szívemből bocsánat, Rihanna a kiszivárgott dalért, sajnálom, Ri. Nem akartak vele bántani. Akárhogy is, rosszul tettem

– rappeli Eminem az alább meghallgatható számban.