Botos Ágnes másfél évtizede szerepelt az akkori párjával a Mónika Show-ban. Botos és szerelme olyan indulatosan és csúnyán veszekedtek, hogy a rész sosem került adásba, ennek ellenére a beszélgetésükről készült videó kiszivárgott az internetre, ahol rengetegen nézték meg. A Bors megkérdezte Botostól, mi történt vele a hírhedt szereplése óta, hogyan él most. 

A 40 éves Botos elmondta, hogy egy Nógrád megyei településen él párjával, akit egy internetes társkereső oldalon ismert meg. Boldogsága nem teljes, mert a koronavírus okozta leépítések miatt ő is elveszítette a munkáját. 

Egy gyárban dolgoztam, de a vírus miatt én is elveszítettem az állásom, így jelenleg nagyon rossz anyagi körülmények között élünk. A párom, István fizetése szinte teljesen elmegy a lakhatásra. Nagyon szeretnék már munkába állni. Főleg most, hogy jönnek az ünnepek.

Botosnak négy gyereke és hat unokája van, derül ki a Bors cikkéből, ahogy az is, hogy a nőt a mai napig felismerik a Mónika show-s szereplése miatt, többnyire negatívan közeledésekkel találja szembe magát.

Nem szeretném, hogy ez alapján ítéljenek meg, az csak egy szerep volt, amit el kellett játszani.

Mint ahogy azt tudhatja, a fenti beágyazásban látható Zoltánt, Botos akkori párját  a Debreceni Ítélőtábla 2011-ben életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte, amiért agyonverte 16 éves élettársát.

Még a nevét sem akarom kiejteni többé, ki akarom hagyni az életemből. Ő már halott ember számomra, nem érdekel, hogy  mi van vele

- mondta Botos, aki azért festette a kibeszélő show-s szereplése után szőkére a haját, hogy kevesebben ismerjék fel.