Katy Perry legújabb videoklipjében is humorizál: az énekesnő ezúttal nem is szerepel a kisfilmben, a színésznő Zooey Deschanel látható benne, akiről a klipbéli űrlakók azt hiszik, hogy Perry és istenként bálványozzák őt. A hasonlóság tényleg döbbenetes, amiről az érintettek is tisztában vannak, sőt, Perry ki is használta, hogy hasonlít a színésznőre, árulta el Perry Insta-élőzésében, amiben Deschanellel beszélt.

Amikor Perry 18 évvel ezelőttLos Angelesbe költözött, még senki nem ismerte őt, ellenben Zooey Deschanel már egy befutott sztár volt, Perryt pedig már akkor is a színésznőhöz hasonlították, amit óriási bóknak tartott.

Valamit azonban be kell vallanom. Amikor először Los Angelesbe mentem, sokat jártam bulizni. Nagyon sokat. De nem volt pénzem, nem volt egy fityingem sem, ezért néha előadtam, hogy te vagyok, csak hogy beengedjenek

- mesélte el Perry az alább látható videóban Deschanelnek, aki azt válaszolta az énekesnőnek, hogy erről már eddig is tudott, mivel akkoriban több ismerőse is azt mondta neki, hogy olyan helyeken látták őt, ahol Deschanel valójában meg sem fordult. 

Aztán amikor először találkoztunk, annyira megkönnyebbültem, mert csinos voltál. Mondtam is magamnak, hogy hál' isten, annyira csinos!