18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

vvcover

„Nagyon égő” – mondja VV Fru, aztán folytatják a szexet VV Renátóval

2020.12.24. 12:17 Módosítva: 2020.12.24. 14:31

Rég megvolt már az első szex az idei Való Világ Powered By Big Brotherben, és volt már ágyropogás azóta is, és most egy újabb pár feküdt össze: VV Fru és VV Renátó. A realitybenszexelést ennél visszafogottabban és romantikusabban valószínűleg nem lehet megoldani, szóval ahhoz képes egész karácsonyira sikeredett ez a kontent, de a takaró alatti élvezeteket Fru egy ponton mégiscsak megszakítja a következő mondatokkal:

nagyon égő, bazmeg. Soha nem akartam ezt baszki, soha...

Renátó erre azt súgja Fru fülébe, hogy egyrészt nem látszódott semmi, mert mindent a takaró alatt csináltak, másrészt

nehogy már megszóljanak azért, mert vannak valakinek érzelmei.

Ezzel, úgy tűnik, sikerült eloszlatnia Fru orgazmus előtti megvilágosodását, mert ezután folytatták a szexet. Mindezt a következő videóban örökítette meg az RTL II.

A villában egyébként az alábbi videó szerint már meg is volt a karácsonyozás, hogy a szentesti összefoglalóban meg lehessen mutatni az ajándékbontogatás jeleneteit. Íme, mi várható.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
„Nagyon égő” – mondja VV Fru, aztán folytatják a szexet VV Renátóval

„Soha nem akartam ezt, baszki” – jut eszébe Frunak, de Renátó rábeszéli a folytatásra. Romantika, szex és karácsonyozás a Való Világ 10-ben!

19 · Dec 24, 2020 12:17pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments