Kim Kardashian a változatosság kedvéért nem egy ledéres, hanem egy családos fotót tett ki az Instagramjára, amelyen az látható, ahogy rokonaival a Tahoe-tónál örülnek mindannak, amit a Tahoe-tó közelsége nyújthat.

A felvétel nem különösebben lenne érdekes, ha az egyik testvére, Kourtney Kardashian nem úgy nézne ki rajta, mint akit utólag tettek a képre. (Nem lenne szokatlan eljárás, volt már olyan a történelemben, hogy Kris Jenner valamelyik gyereke nem ért rá a közös bazsalygásra, és a kellő időben a kellő helyre photoshopolták.) Az érthetőség kedvéért külön jelezzük, miről van szó.

Jó, a felvétel azért így sem túl érdekes, de annyira nem történik semmi érdemi a celebekkel mostanában, hogy a közösségimédia-felhasználók kicsit rápörögtek a kérdésre, és sokan állítják őszinte meggyőződéssel, hogy Kourtney Kardashian ott sem volt. A Page Six magára vállalta a feladat súlyát, és megkérdezték Kim Kardashian szóvivőjét, mi történt valójában. Az illetékes állította, hogy a nevezett személy szokatlan megjelenése a képen a háta mögül érkező fény miatt van.

Na mi ez?

Ha valamin még szeretnének a felvétellel kapcsolatban rágódni, akkor ímmel-ámmal, de azon például lehet, hogy mint azt mesterien kiemeltük a fenti fotón, a furán fényelt Kardashian és Scott Disick egymáshoz sem érnek, pedig hát azért csak fabrikáltak három gyereket. A dolognak részben az is oka lehet, hogy a 37 éves Disick mostanában Lisa Rinna 19 éves lányával jár.

Kérjük, azért próbáljanak meg nyugodtan aludni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Elhiszi, hogy Kourtney Kardashiant nem csak odafotosoppolták erre a képre?

Állítólag ott volt a családi fotózkodáson, de valami mégis furcsa a fotójával kapcsolatban. Nem lenne példátlan az eset.

4 · Dec 25, 2020 10:52am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments