Ha már mindenképpen instagramozik valaki karácsonykor, legalább szerettei instáját nézze, és ne a hírességekét! Ez utóbbit úgyis megtesszük mi mindenki helyett – íme a legfontosabb/legérdekesebb dolgok, amit hazai, ismert emberek publikáltak magukról az ünnepek alatt!

Tóth-Hódi Pamela hatalmas hassal pózol egy családi ház előtt legutóbbi posztjában. A modell-influenszer, aki Berki Krisztiánnal kötött házasságuk fennállása alatt lett ismert, második gyermekét várja, és új párjával, Tóth Bencével úgy döntöttek, leköltöznek vidékre egy családi házba, ez az otthon látható a posztban.

Van egy-két híresség, aki a városi lét után teljes életformaváltással a természethez közelebb folytatta dr. Csernus Imrétől kezdve Karalyos Gáboron keresztül Csapó Virágig, de Tóth-Hódi Pameláék azért nem egy elszigetelt tanyára költöznek majd le földet művelni és/vagy állatokat tenyészteni, hanem a budapesti agglomerációban található Maglódra teszik át a székhelyüket. Arról, hogy az itteni életüket Tóth-Hódi Pamela hogyan képzeli el, a következőket lehet olvasni a posztban:

Annyira várjuk már, hogy vidéken legyünk és legyen saját kis kertünk, ahol a gyerekek nagyokat játszanak, a barátainkkal bográcsozunk és medencepartykat csinálunk, nagyokat sétáljunk a nyugis kis utcákban, illetve Én nagyon várom a konyhámat.

De természetesen a többség az ünneppel kapcsolatosakat posztolt, Stohl András például azt, hogy neki és feleségének ez volt az első közös karácsonya házaspárként, és szenteste volt a második évfordulója az eljegyzésüknek.

Palvin Barbara az alábbi poszttal üdvözölte a karácsonyfa alól többmillió követőjét.

Hosszú Katinkáék karácsonyi fotóiból kiderül, hogy az olimpiai bajnok úszónőnek és párjának van egy jó nagy kutyája, akit Zeusznak hívnak. Amint azt Victoria Beckham is megállapította már az idén, kutyával nem könnyű karácsonyi fotóhoz pózolni.

Till Attiláéknál Pityuka, a fekete macska meg belemászott a karácsonyfába. A műsorvezető-filmrendező hozzáteszi, hogy a cica szerencsére nem csinál nagy rumlit.

Az Ázsia Expressz 2-ből is ismert Horváth Gréta azt írja, hogy úgy döntött, megtöri a tökéletes karácsonyi képekből álló hírfolyamot. Ők a következőt csinálták karácsony alkalmából az öccsével.

Lakatos Márk travelblogger üzemmódban pedig azokat szólítja meg az alábbi fényképpel, akik úgy érzik, hogy teljesen teleették magukat a nagy ünneplés közepette.

Ne féljetek, mutassátok a pocit!

– a stylist-műsorvezető természetesen jó példával jár elöl, íme.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hódi Pameláék vidékre költöznek és más hírek-érdekességek az Instáról

Instahíradó: Stohl Andrásék először ünnepeltek házaspárként, Hosszú Katinkáéknál a kutya elrontotta a képet, Till Attiláéknál belemászott a macska a fába.

571 · Dec 26, 2020 09:46am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments