GettyImages-1144473986

Karácsony napján megszületett Josh Brolinék második gyereke, Kápolnának nevezték el

2020.12.28. 15:55

Josh Brolin egy 52 éves, amerikai, vállalkozó kedvű színész, aki az utóbbi időben Magyarországon is forgatott, leghíresebb szerepe Thanos volt a Marvel szuperhősfilmekben. Az ő felesége, a fenti, 2019 áprilisában készült képen látható Kathryn Boyd Brolin 33 éves. Az asszony korábban modellként és Brolin asszisztenseként dolgozott, de 2016-ban hozzáment egykori munkaadójához, és 2018-ban megszületett első gyermekük, egy kislány, akit Westlyn Reignnek hívnak.

Nos, pontosan karácsony napján megszületett a pár második kislánya is. A hír az anyuka tette közzé az Instagramon az alábbi poszttal.

A posztból nemcsak az derül ki, hogy a kislány pont karácsony napján született este hat óra húsz perckor, hanem az is, hogy a teljes neve Chapel Grace Brolin. A két név közül az utóbbi gyakoribb keresztnévként, a Grace egyik jelentése kegyelem, a másik báj vagy kellem. A Chapel szó ennél ritkább keresztnévként, a jelentése kápolna – az juthat az ember eszébe, hogy Kanye West és Kim Kardashian egyik gyerekét pedig Zsoltárnak nevezték el.

Kathryn Brolin mindenesetre még egy nagyon aranyos, igazán karácsonyi hangulatú fotót posztolt a kis Chapel Grace-ről, íme.