GettyImages-500010002

A One Direction tagjai több évig nem beszéltek és találkoztak egymással

2020.12.29. 07:47

Az angol X-Factorban összerakott One Direction 2015-ben állt utoljára a színpadra, azóta pedig nem igazán tartják egymással a kapcsolatot. A bandából először Zayn Malik vált ki, de a többieket sem kellett annyira noszogatni, hogy inkább saját magukra és szóló karrierjükre koncentráljanak. Liam Payne nemrég a Capital Breakfast with Roman Kemp c. műsor vendége volt, ahol egykori bandatársa, Harry Styles Vogue magazinos megjelenéséről kérdezték, ami sokaknak nem tetszett

Szerintem nagyszerű volt. Úgy látom, Harry jólérzi magát a bőrében, és minden szabadsága megvan ahhoz, hogy azt csinálja, amihez kedve van.  Azt is gondolom, hogy az embereknek nem kell feltétlenül azzal foglalkozniuk, mások mit gondolnak róluk. 

Payne szerint 2020-ban sokkal több más, fontosabb dolog történt annál, minthogy Styles-t azért ítéljék el az emberek, mert szoknyát viselt egy fotózáson. Bár az énekes kiállt egykori csapattársa mellett, a műsorban elmondta, már nagyon régen nem beszéltek egymással. 

A banda után sokáig nem beszéltünk egymással. Emlékszem, azután a Jingle Bell Ball kulisszái mögött találkoztam vele. Amikor az öltözőszobában elbúcsúztunk, ugyanaz a srác volt, aki mindig is volt.

Payne a fenti idézetben egy 2019-es, év végi fellépésre utalt, vagyis több éve nem tartotta a kapcsolatot Styles-szal, akivel a One Direction tagjaként 2015-ben álltak utoljára színpadra. A banda nem oszlott fel hivatalosan, Payne is úgy fogalmazott, hogy csak szünetet tartanak egy "rövid ideig." A fiúegyüttes 2016-ban jelentette be, hogy egy picit szusszannak, akkor azt ígérték, másfél év után (vagyis valamikor 2018 környékén) újra összeállnak.